Lajcsi szalonnával és házikolbásszal fogy. Nem viccelünk, 6 hónap alatt 30 kilót adott le!

A zenész már többször lefogyott, aztán ismét meghízott. Most, 54 évesen 6 hónap alatt 30 kilótól szabadult meg.

Az elmúlt években rengeteg fogyókúrát, csodaszert kipróbáltam, de hosszútávon egyik sem vált be, csak visszajöttek a leadott kilók. Tavaly nyáron ismét tetemes súlyfelesleg volt rajtam, a vércukorszintem az egekben, és a vérnyomásom sem volt tökéletes. Felkerestem az egyik legjobb életmód-tanácsadó szakembert, Lőrincz Jánost, aki elmondta: állati zsiradék nélkül nem működik rendesen a szervezetünk. Tudományos tény, hogy a teljesen zsírmentes étrend nem jó.
A zsír hozzájárul a máj, epe, hasnyálmirigy és a hormonháztartás megfelelő működéséhez, fontos az emésztés, a sejtek anyagcsere-folyamatai és – bármennyire is hihetetlenül hangzik is –, a zsírháztartás szabályozása szempontjából, a felesleges zsírtartalékok leépítéséhez Ezt átgondoltam, és bizony az én felmenőim – akik iolencven évig éltek – szintén sok szalonnát és tojást ettek. És mégis makkegészségesek voltak. Együtt összeállítottunk egy étrendet, ami teljesen klasszikus magyar ételekből áll. Kenyérfélékből csak keveset fogyasztottam, a cukrot, édes gyümölcsöket, tejtermékeket teljesen száműztem az étrendemből.
20150512-555242e947c62lajcsi535

Korábban sem nagyon ittam alkoholt, de az elmúlt hónapokban egy kortyot sem. Krumpli, tészta nem javasolt, de rizsből is csak keveset eszem. És arra is odafigyelek, hogy egyszerre ne egyek sokat. Reggelim gyakran szalonnából, házi kolbászból és tojásrántottából áll zöldségekkel. Ebédre egy csészényi levest eszem, imádom a brassóit, de tilos sült krumplival enni, így párolt kölessel helyettesítem.

Vacsorára gyakran eszem egy szelet sült szalonnát salátával. És egy étrendkiegészítőt is fogyasztottam. Így végül 6 hónap alatt 30 kilótól szabadultam meg. Teljesen újjászülettem. Jojó effektusnak semmi jele, úgy érzem magam, mint harmincas éveimben.
forrás
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏