Leírhatatlan, hogy mit rögzített a kamera… erről a férfiról mindenki példát vehetne!

Az amerikai Mississippi államban olyan baleset történt, amely majdnem tragédiával végződött.

David Fredericksen, a teherautó-vezető egy személygépkocsival ütközött, de ami ezután történt, az igazi csoda.

Az ütközés robbanást okozott és ezt követően David azonnal kiszállt az autójából és egy tűzoltó készülékkel az égő járműhöz rohant. A többi szemtanú pedig egyelőre csak messziről nézte a jelenetet.

David előre irtózott a látványtól és azt gondolta, hogy az autóban azt fogják kiáltani, hogy Uram, ne hagyj életben, mert félig megégtünk, azonban miközben David elkezdte eloltani a tüzet, észrevett valamit az autó belsejében.

“Megláttam egy kisgyermek fejét a hátsó ablakban és felkiáltottam: “Még életben van!” “Nagyon kemény fickó vagyok, de egyedül nem voltam képes kinyitni az ajtót.”

Néhány pillanattal később már több segítő kéz volt, és végül sikerült kinyitni a gépjármű ajtaját. Kihúzták a kislányt az autóból majd egy idősebb hölgyet is kimentettek az első ülésről.

“Hihetetlennek tűnt, hogy mindketten jól vannak. Nem hittem volna, hogy bárki képes lenne túlélni egy ekkora ütközést, majd egy robbanást”, mesélte David. A nagymama lábe eltört, de egyikük sem szenvedett nagyobb sérülést. A tehergépkocsi vezető is túlélte az ütközést.


“Ha húsz másodperccel előbbre lettem volna, lehet, hogy nem segíthettem volna. Nem ismertem ezeket a hölgyeket, de nagyon örülök, hogy aznap segíthettem nekik.

Az alábbi videóban megnézhetjük a balesetről készült videófelvételt:

Ki tudja, mi történt volna az önzetlen hős nélkül. Amint a videóban is látható, ő volt az első férfi, aki azonnal a baleset helyszínére szaladt, hogy segítsen. David Fredericksenről mindenki példát vehetne!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏