Levelet írt nekem egy kisfiú, aki a lakásomban akart Pokémont fogni

Tombol a Pokémon GO őrület, és úgy tűnik, az egészen kicsiket sem kíméli ez a láz. Dóri arra ért haza, hogy egy girbe-gurba betűkkel írt levél van a bejárati ajtaján. Ha elolvasod, a te szíved is elolvad!

pokemongo“Hazaérve ez a cetli fogadott az ajtónkon…így nyílt levelet szeretnék írni, Gábornak.

Kedves Gábor!

Kezdetnek leszögezném, hogy nem lakik pokemon az ajtó mögött, ha lenne az Unikornis már biztosan szólt volna. Azt külön szeretném megköszönni, hogy rágóval rögzítetted az üzenetet, de tudod erre a dologra a nők bizonyos kor felett roppant idegbetegek lesznek, így kérlek többet ne csinálj ilyet.

Próbáltam szólni…kezdetnek érdeklődtem a lépcsőház népénél, ismerős-e valakinek esetleg az írás vagy a név, nem jártam sikerrel. Nem adtam fel, bevetettem Anyáink módszerét, kiálltam az erkélyre és jóó hangosan kiabáltam, hogy GÁÁBOOOR, GÁÁÁBOOOR. Tudod, én nem vagyok valami dekoratív jelenség, így ezzel az akcióval azt értem el, hogy Angyalföld 18 év felett lévő, Gábor névre hallgató lakosai elmenekültek a biztonságos nyóckerbe /pokemont vadászni/. Gondolom van telefonod, sőt a telefonszámod benne LEHET a tudakozóban is, figyelembe véve jelenlegi kapacitásomat ennek kiderítése úgy 258 év alatt vihető véghez, így türelmedet kérem.

Továbbá szeretném elmondani hogy a világ népe momentán 2 táborra osztható. Az egyik aki szereti a pokemon go játékot, a másik aki nem. Nos ez utóbbiak lehetnek barátságtalanok, durvák és ingerültek, így kérlek szépen apa/anya/nagyonnagytesó/igazikardfogútigris nélkül ne csöngess be sehova vadászni.

Ha levelem eljut hozzád, egy fanta mellett megbeszélhetjük a szörnybeszerzés részleteit.

P.S.: pokémonszédelgők kíméljenek, csak az igaz Gáborral egyezkedem 😀 a levél mellett volt még egy ismertető, ennek hiányában az Uram tart elméleti és gyakorlati oktatást a vadászatról.

minden jót!

üdv

Dóri /akit ne nénizz le mert kilapítom a pokémonod mielőtt annyit mondhatna, kviddics/”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏