Megvan a ValóVilág 10 nyertese – óriási meglepetés

Tegnap távozott VV Moh, vele interjút is készítettünk a szomorú pillanat után, ma pedig megmérettetik Merci, Vivi és Robi, a három döntős, akik közül egy, de csak egy maradhat!

Elindult az utolsó nagy küzdelem a 36 milliós fődíjért, az RTL stúdiójában tombolnak a játékosok rokonai, családja. A villalakók izgatottak, az elő kapcsolásban alig tudnak megszólalni. VV Robi azt mondta fel, hogy izgalmában kidobja a taccsot.

A fantomképek alapján az egyik játékos már most elhúzott. 39 százalékon áll, a másik kettő 30-30 százalékon.

A tegnapi párbajból mutattak néhány pillanatot közben, mire Merci kikészült attól, hogy Moh nem jöhetett vissza a fináléba péntek este. A lány arról mesélt, hogy számára Moh jelentett mindent, így nem is tudja elképzelni, hogy miként éli túl a döntő napját.

A három döntős; Vivi, Robi, és Merci ünneplőben várják a végjátékot, a különböző rajongói oldalakon már nagyban megy a tippelés sokan Robit tartják a legesélyesebbnek, de olyanok is akadnak, akik úgy gondoljak idén is egy hölgy viszi el a főnyeremény.

A villalakók utolsó napjának montázsa megmutatta, hogy hogyan örültek és ünnepeltek az utolsó 20 órában, Merci félrenyelte a pezsgőt, Robi az esélyeket latolgatta, Vivi pedig összefoglalta, hogy milyen élmények éltek az elmúlt időszakban.

Valaki még mindig 38 százalékos eredménnyel vezet, a második 31, a harmadik pedig 29 százalékon áll.

Fél tíz körül derült ki, ki lesz a harmadik helyezett! / Fotó: Pereszlényi Péter

A műsorban épp élőben bekapcsolták a Villát, a játékosok önkívületi állapotban vannak, mindjárt kiderül, ki a harmadik helyezett. És még csak fél tíz van…

Merci

a harmadik, szóval az övé nem lesz a 36 millió. Sokan bánják. A stúdióba lépve óriási ováció fogadja, a közönség vele van.

Moh a stúdióban várja szerelmét, a szőke lány alig várja, hogy újra együtt legyenek.

A finalisták, Robi és Vivi 106 nap után elhagyták a Villát és már a stúdióban izgulják végig a végjátékot. Vivien korábban fel akarta adni, most arról beszél, hogy jó döntést hozott mikor folytatta a játékot. Vivi semmin sem változtatna, Anikónak azt is elmondta, hogy ha újra kezdhetné, akkor sem mondaná el előbb Bálintnak, hogy mit érzett iránta.

Robi meg azt mondta, hogy számára sokszor nehéz volt a játék, néha úgy érezte, hogy egyedül maradt a játékban és egyik játékostársára sem számíthatott. Kortesbeszédében arra tért ki, hogy ha ő nyer azzal bizonyítja, hogy a különcök is lehetnek közkedveltek.

52,59-47,41 százalék az állás este 22 óra körül.

Közben a Belevaló műsorvezetői is megérkeztek , Gáspár Győző aranyozott zakójában vonja magára a figyelmet.

Ha Vivi nyer ő lesz a második női győztes, ha Robi, ő lesz a nyolcadik férfi, aki hazaviheti a díjat. Robi amúgy azt mondta, ha nyer nem csak magára költi majd a 36 milliót.

A már kiesett villalakók is a közönség soraiban ülnek, úgy fest ok Robinak szurkolnak. És még mindig csak este negyed 11, szinte hallani, hogy zörögnek a csipszes zacskók a tévéképernyők előtt…

Puskás Peti szerint egyébként a két finalista a maga módján példát mutatott a közönségnek. Itt az ember kicsit elgondolkodik, hogy vajon mire gondolhatott, de persze kiderült rögtön: Vivi azzal, hogy felvállalta az érzéseit, Robi a kitartásával.

Fél tizenegy előtt pár perccel mindössze két és fél százalék különbség van a két bentmaradt játékos, Robi és Vivi között. De vajon melyikük javára?

A hosszadalmas várakozás után végre kiderült. A jubileumi évad nyertese, 51,55 százalékkal_

Vivi

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏