Neked is van ceruzaszúrásból fakadó folt a bőrödön? Ne aggódj, nem vagy egyedül

1. Ezzel az ominózus bejegyzéssel kezdődött minden.

  

2. Az emberek pedig szépen lassan reagálni kezdtek a férfi bejegyzésére és kiderült, hogy többen élünk ilyen nyomokkal a testünkön, mint gondolnánk. Ez a nő például még 5. osztályos korában szúrta meg magát és azóta sem tűnt el a testéből a beletört grafitdarab.

  

3. A bőr alá ragadt grafithegy egyébként nem ártalmas, ha nem szúr és nem okoz látványos elváltozást, akkor tulajdonképpen foglalkozni sem érdemes vele, más esetekben viszont jobb, ha mihamarabb orvoshoz fordulunk. 4. ,,Harmadikos koromban szúrt kézen a nővérem és még mindig a tenyeremben van a beletört grafithegy.” 5. ,,Kiállt a táskámból a ceruzám, én pedig belerúgtam.” 6. ,,8 éves koromban belerúgtam a szőnyegen hagyott grafitceruzába, még mindig megvan a nyoma.” 7. Ahogy a képeken is látszik, a grafit egy piszkosul makacs ásvány, amit 20-30 év alatt sem képes lebontani az emberi szervezet. 8. Ez a srác fejen szúrta magát harmadikos korában és 11 év múltán is egy grafit-folttal a homlokán éli életét.

9. Ez a fickó egy tollal szúrta lábon magát 8. osztályos korában, de ahogy a képen is látszik, a grafithoz hasonlóan a bőr alá tinta sem tűnik el egykönnyen. 10. Neked is van ilyen grafit-tetkód? 11. Akkor jobb, ha tudod: nem vagy egyedül. 12. Sokan élünk hasonló problémával. 13. Hogy elmúlik-e valaha? Franc se tudja, mindenesetre maradandó emlék marad a gyerekkorunkból.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏