loading...

Nézd meg milyen gagyi lakással szúrják ki VV Robin szemét!

A hírek szerint Robin, akárcsak elődje egy lakásnak csak kis jóindulattal nevezhető lakot kap nyeremény gyanánt. Szó se róla akinek ilyen sincs az persze mondhatja, hogy nekem ez is jó lenne. De egy több milliárdos kerettel gazdálkodó tévécsatorna ugyan miért kell, hogy ekkora szarrágó legyen?

robin

Lassan VV-lakóteleppé válik a Nagytétényben található lakópark, ugyanis több villalakó is itt talált otthonra a luxusbörtön után.

Hamarosan újabb VV-nyertes nevezheti otthonának a 2009 -ben átadott lakóparkot. Információink szerint VV Robin is itt kap lakást, amely paramétereiben körülbelül megfelel Aurelio nyereményének. Ez egy kis garzon, amely nem lehet több 35 négyzetméternél, nincs külön hálószoba és konyha, és egy pici erkély tartozik hozzá. Ennél nagyobb lakást kapott VV Attila, akinek nem a csatorna, hanem a műsor főszponzora biztosította a nyereményt. Igaz, miután a szponzor visszalépett, az RTL Klub vett neki egy hasonló paraméterekkel rendelkező kéglit.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

8 női csillag, akik vagyonuk ellenére sem hívei a szilikonnak, és természetes formákat képviselik.

Nem minden nő híve a szilikon kebleknek, még akkor sem ha anyagilag megtehetné, és kamerák …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?