Ördög Nóra bevallotta, amit mindenki tudott, de senki nem merte megkérdezni!

Az egyik legkeresettebb televíziós műsorvezető bebizonyította, hogy a hivatásában, az üzleti életben és a magánéletben is lehet egyszerre sikeres egy nő – örvendeztet meg a hírrel a Blikk.

A TV2 sztárjának jó fél évvel ezelőtt született meg a második gyermeke, Vencel, ő pedig az anyai szerepek ellátása mellett is felkapaszkodott a csúcsra – fogalmaz a lap. Olyannyira, hogy (kapaszkodjanak meg!)  Nóra már a csatorna arcának számító Liptai Claudiánál is többet keres, miután jelenleg ő a legfelkapottabb magyar női tévésztár.
ordog_nora1
A Blikk bepillantást is enged Ördög Nóra pénztárcájába, vagyis inkább bankszámlájába. Eszerint: ( óvatosan, mert csak úgy repkednek a milliók!)
A kereskedelmi televíziótól 2,2-2,5 millió forintot kap havonta. Élelmiszerlánc mellett autót, matracot, illatszert is rendszeresen népszerűsítenek a nevével és az arcával, ami szintén jelentős bevételi forrást jelent szá­mára – iparági becslés szerint egy ilyen ismert sztár akár 5-10 milliót is megkereshet évente ebből. A mellékesekkel így becslésünk szerint 30-35 millió forint körül mozog jövedelme és reklámbevétele együttesen. Ehhez jönnek még a céges bevételei.
Az Opten.hu adatbázisa szerint Nórinak az öccsével, Árpáddal működtetett Kisördög Művészeti Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság hozott legtöbbet a konyhára tavaly. A többek közt előadó-művészettel, reklámügynöki tevékenységgel, hírügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég nettó árbevétele közel 30 millió volt. Ebből pedig az összes adó levonása, valamint a különböző költségek kifizetése után is maradt 15,6 millió.
De Nóri barátnőjével működtetett vállalkozása, a fotóművészettel, divat- és formatervezéssel is foglalkozó Angyalműhely is pazarul muzsikált: az Angels’ Army Kft.-nek a legutolsó, 2013-as adat szerint 37 millió forint volt a nettó árbevétele. Az más kérdés, hogy itt mindössze 1,3 millió forint maradt az adók és az egyéb kiadások levonása után. Ennek leginkább az az oka, hogy Nóriék igyekeztek minél több pénzt visszaforgatni a vállalkozásba. Márpedig ha a céges bevételei rá eső felét (7,8, illetve 0,65 milliót) és a tévés és reklámbevételeit (30-35 millió) összegezzük, Nóra akár negyvenmilliót is elkönyvelhet évente.
Szóval, a Blikk kalkulációi szerint évi negyvenmilla. Nem rossz.
A lap a számítgatás kapcsán megkereste az érintettet is, aki azonban nem kívánt nyilatkozni, ebből a Blikk arra következtetett, hogy Ördög Nóra  a televíziózás mellett üzletasszonyként is profi.

Ezt jól jelzi, hogy annyira sokoldalú, hogy nemrég a férjével, Nánási Pállal is beindított egy újabb komolynak tűnő vállalkozást: a Voiceforce Korlátolt Felelősségű Társaságot 3 millió forinttal alapították márciusban. A tevékenységi körébe ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, illetve felső szintű oktatás is beletartozik – teszi hozzá a lap.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏