Ráírt a férjemre Facebookon egy fiatal lány…A férjem pedig válaszolt is neki, ezt írta vissza!

Ki ne kapott volna már kéretlen levelet potenciális “udvarlóktól”, akik ismeretlenül, mintegy ajtóstól a házba, letámadják áldozatukat, csupán amiatt, mert a profilképüket előnyösnek találják. Leginkább persze a nők kapnak szerelmes üzeneteket az önjelölt hódolóktól, van aki naponta többet is (részvétem, nem lehet egyszerű!) és lehet hogy az első néhány darab jól esik, de aztán egyre idegesítőbbé és szánalmasabbá válik, hogy valaki teljesen ismeretlenül ránk ír, abban reménykedve, hogy lesz a dologból valami. Oké, hogy átalakultak az ismerkedési szokások, de azért nem ennyire…Legalábbis remélem!

A következő bejegyzést Judit tette közzé Facebookon, akinek történetesen a saját férjére írt rá egy jóval fiatalabb lány, hogy megpróbálja elhódítani. És hogy sikerült-e? Olvasd el a férj válaszát is! Át is adnánk a szót Juditnak:

“Kaptam már én is 1-2 “érdekes” üzenetet itt Facebook-on idegen férfiaktól, de ez most mindent visz! A férjem küldte nekem tovább az alábbi két levelet, ha akartok egy jót nevetni, olvassátok el! Egy ismeretlen nő környékezte meg, aki minden jel szerint csak a Google fordító szintjén beszéli a magyar nyelvet. Mivel a levél a férjemet éppen vicces kedvében találta, meg is válaszolta, szigorúan ugyanabban a stílusban.

Udvozlet! Hogy van a nap? Olga vagyok.
En 29 eves. En egy no. Nincs gyerek.
Van egy foiskolai diplomat.
Szeretnek talalni valakit,
akivel meg fogjuk erteni egymast,
es velemenyt cserelhetnek.
Szeretnek talalkozni egy huseges,
megbizhato, gondoskodo ember,
az egeszseges eletmod.
E fontos otthon es a kenyelem,
ertekeli a meleg kapcsolatok es a
kolcsonos megertest. Keszen all egy csalad.
Nem fogok jatszani.
Szeretnek talalni egy komoly ember,
aki nem fog jatszani velem.
Akkor irj nekem az en e-mail cimre.
Megvarom a levelet.
Udvozlettel Olga.

És a válasz:

Kedves Olga!
Köszönöm leveled. A nap jól van és én is jól vagyok! A nevem Sanyi.
Én 41 vagyok. Férfi. Gyerek van. Kettő. Remélem nem akadály. Ahogy a feleségem sem. Nekem is van főiskolai diplomám és egy az egyetemről.
Nem tudom, hogy hogyan, de pontosan eltaláltad, hogy hűséges, megbízható, gondoskodó ember vagyok. Az egészséges életmód pedig számomra is fontos.
Értékelem a kényelmet. Nos, hát a meleg kapcsolatokkal szemben vannak fenntartásaim. Nekünk valóban készen áll egy család. Családcsinálásban jó vagyok. Remélem neked is tetszeni fog. Én sem játszom, néha mondjuk egy lottó, meg évente egy kaparós. Se kaszinó, se lóverseny. Remélem te sem.
Köszönöm, hogy megvárod a levelem.
Üdvözlettel: Sanyi”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏