Senki nem beszélhet vele – Újabb információk a súlyos beteg Gyurcsány Ferenc állapotáról

Budapest – Súlyos betegséggel kezelik Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét. A volt kormányfőnek kétoldali tüdőgyulladása van. A Blikk kereste Gyurcsány Ferencet, hogy állapota felől érdeklődjön, ám nem vette fel telefonját.

– A párt elnöke egy vírusos fertőzést kapott, és ebből alakult ki a súlyos tüdőgyulladás – mondta a Blikknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője. – Otthon fekszik, senkinek sem nyilatkozik. Naponta orvos jár hozzá, antibiotikumos kezelést kap – tette hozzá Gréczy.

A betegség napokkal ezelőtt alakult ki, s Gyurcsány már lázasan ment be szerdán az országgyűlés ülésére, ahol minden egyes ellenzéki szavazatra szükség volt a Fidesz által benyújtott plakáttörvény ellenzéki elkaszálásához. A plakáttörvény lényegében arról szól, hogy a pártok kampányidőszakon kívül csak piaci áron hirdethetnek óriásplakátokon. Ellenzéki politikusok szerint a jogszabály egyértelműen Simicska Lajos vállalkozása, illetve a milliárdos üzletemberen keresztül plakátkampányba kezdett Jobbik mozgásterét korlátozta volna.

Valójában miután egyetlen szavazaton múlott, hogy a kormánypártok nem szereztek kétharmados többséget, s nem nem fogadta el a T. Ház a törvényt, Gyurcsány szavazata nélkül éppen átment volna a a törvényhozáson a sokak által kritizált jogszabály, mivel DK-s képviselőtársa, Oláh Lajos éppen aznap vesegörccsel került kórházba.
forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏