Újabb 21 kilót fogyott le a népszerű Cseke Katinka! Hatalmas elismerést és lájkot érdemel

Szinte rá sem ismerünk a korábban duciként ismert Cseke Katinkára, aki végre megmutatta, hogy pontosan mennyit sikerült leadni a hasát fedő zsírrétegből.

Szerintünk nagyon szép eredmény született, melyhez a szerkesztőség nevében szívből gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!

Katinka így nyilatkozott:

” A változó korban a nők nagyon könnyen híznak, és ez akár depressziót is okozhat, hiszen ha egy nő nincs megelégedve magával, akkor rossz a hangulata, ezáltal a családi béke is teljesen megbomlik.
Amikor megtaláltam ezt a módszert, azonnal kipróbáltam, mert egy számomra hiteles ember is ezzel fogyott le. Amikor kipróbáltam, akkor világossá vált számomra, hogy valós. A zsír valójában a szervezetünk felesleges raktározása. Ez a szer a lerakódott zsírt teljesen eltünteti.

“Egy divatmodell ismerősöm úgy lefogyott, hogy szinte rá sem ismertem. Panaszkodtam neki, hogy rengeteg dologgal próbálkoztam már, de ha sikerült is fogynom, még több jött vissza. Elmondta, hogy nemrég bukkant fel a piacon egy természetes zsírégető, ami csepp formában kapható és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Ekkor még nem volt legálisan kapható Magyarországon. Fitnesz Modellek és testépítők tudtak kizárólag hozzájutni. A készítmény villámgyorsan végez a zsírsejtekkel, az első heti fogyási eredmények láttán, a legtöbben elvesztik a fejüket.”

via

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏