1 perce érkezett : magától felébredt a kómából a megkéselt őrmester

Saját magától felébredt a kómából a fiatal őrmester, akit csütörtökön késeltek meg Újpesten.December 24-én a Kassai úton egy késsel őrjöngő férfi rátámadt egy 26 éves őrmesterre, akit az arcán, a combján és a hasán is megszúrt.

A rendőr társa, egy 23 éves őrmesternő több lövést leadott, hogy védje a kollégáját. A támadó a helyszínen életét vesztette. A súlyosan sérült rendőrt kritikus állapotban kórházba szállították, később pedig a BRFK a Facebook-oldalán adott tájékoztatást az állapotáról, mely szerint kollégájuk még nincs túl a nehezén, de stabil állapotban van.

A 26 éves rendőrt ma akarták felébreszteni az orvosok a mesterséges kómából, azonban magától felébredt – olvasható a Zsaruellátó nevű Facebook oldalon. „Spontán ébredt délelőtt, de az orvosok vissza altatták. Ha minden oké, akkor 2-3 napon belül elhagyhatja az intenzívet. Úgy néz ki, jól alakul” – olvasható a bejegyzésben, nemrég pedig a kommentek között az is kiderült, hogy ezekben a percekben próbálják ismét felébreszteni.CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ !

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏