10 dögös tanárnő, aki túlságosan is komolyan vette a diákfiúk „tanítását”

Az emberek általában kivétel nélkül felemelik a hangjukat a fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális bűntények ellen, akad azonban egy valami, amiről nagyban megoszlik a közvélemény. Ez a valami pedig nem más, mint a tanárnő – diákfiú kapcsolat, mely mind a mai napig heves vitát képesek kiváltani az emberekben. Az alábbiakban a történelem 10 legdögösebb (emiatt) börtönbüntetésre ítélt tanárnőjét gyűjtöttem össze, akik mi tagadás… kissé túlságosan is szívükre vették a diákfiúk ,,tanítását”. A cikk második oldalának alján szavazhattok is, hogy nektek személy szerint mi a véleményetek erről az egészről…

1. Sarah JonesA ohioi kollégium 27 éves tanárnőjét egy 17 éves diákjával kapták rajta, tanítás közben. A nőt letartóztatták és eltiltották a tanítástól. Szabadlábra helyezése után elvált férjétől és a mai napig is folytatja kapcsolatát az immár nagykorú ex-diákjával.
2. Hope JacobyA 23 éves fizika tanárt a tanév utolsó tanítási napján tartóztatták le, amikor is két diákjával kapták (14 és 17 éves) rajta az iskola szertárában. A fiatal tanárnő azzal próbált védekezni a bíróságon, hogy csak a fizikát próbálta oktatni a diákjainak…
3. Lindsay MassaroA tanárnő 26 éves volt, amikor a saját kocsijában kapták rajta, amint éppen egy 15 éves diákjával mélyítette el a biológiai ismereteiket. A tanárnőt a srác édesapja buktatta le, aki szólt is a rendőröknek, ám a bíróságon már a tanárnő mellett tanúskodott, elmondása szerint ugyanis utólag rájött, hogy teljesen normális, ami történt.

A srác helyében biztos zabos lennék a faterra… ?
4. Lisa GlideA 35 éves Lisát 1 év letöltendő börtönbüntetésre és 5 év próbaidőre ítélte a bíróság, miután 2009-ben kétszer is nemi kapcsolatot létesített az akkor 17 éves diákjával. A fiú és a tanárnő is többször kihangsúlyozta, hogy a srác kezdeményezte a kapcsolatot, ám ez sem mentette meg őt a börtönbüntetéstől és a tanári karrierjének végétől.
5. Carrie McCandlessCarrie-t 45 nap börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A tanárnő egy osztálykirándulásra vitte éppen a diákjait, amikor is azok leitatták őt, melynek eredményeképpen végül összegabalyodott az egyik 17 éves diákjával.
6. Amy McElhenneyAz Miss Texas-ból lett spanyol tanárt bírósági úton fosztották meg tanári képesítésétől, miután szexuális kapcsolatot létesített egy 18 éves diákjával. Börtönbüntetés nem járt érte, hiszen a diák már nagykorú volt, ám a törvények szigorúan tiltják, hogy bármilyen kapcsolat is legyen tanár és diák között, így azonnal eltiltották őt a tanítástól.
7. Michelle PrestonMichelle a kansasi Shawnee Mission középiskola egyik tanárja és egyben a pompomcsapat vezetője volt. Munkaviszonyát azonban egy felfüggesztették és gyorsított eljárásban bíróság elé állították, mert három (16 és 17 év közötti) diákjával is ‘túlságosan közeli’ kapcsolatba bonyolódott. A róla készült meztelen fotók buktatták le, melyeket a diákok töltöttek fel az internetre. Hálátlan suhancok!
8. Pamela Rogers TurnerAz általános fizikatanár 27 éves volt, amikor egyik óra közben rajta kapták őt egy 13 éves diákjával. A nőt 9 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, illetve 8 év felfüggesztettet is kapott a tettéért. A 9 hónap letöltése után azonban ismét összegabalyodott a tanulóval, így végül a maradék 8 évet is le kellett ülnie.
9. Amy NorthcuttAz akkor 26 éves Amy-t és 27 éves férjét egyaránt börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután a házasságuk izgalmasabbá tétele végett egy harmadik, 16 éves diákot is megpróbáltak bevonni a nemi életükbe. Ez végül nem sikerült, ám az általuk küldött SMS-ek végül lebuktatták őket, amiért börtönbüntetésre és nagyon komoly pénzbírságra ítélték őket.
10. Debra LafaveA floridai tanárnőt, Debra Lafave-t 2004 nyarán tartóztatták le, miután a rendőrségnek megalapozott gyanúja volt rá, hogy szexuális kapcsolatot folytat egy 14 éves diákjával. A bíróságon végül a tanárnő is elismerte a tettét, aki a floridai törvények miatt végül nem kapott börtönbüntetést, de három év házi őrizetre és 7 év próbaidőre ítélte őt a bíróság.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏