10 ezer ft négyzetmétere, és 2 nap alatt felépül a házad! Magyar cég, elérhetőség és videó

haz

Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni.

Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

Gyártunk gerendaházakat, vázszerkezetes (könnyűszerkezetes) házakat, amelyeket a megrendelő igényei szerint alakítunk ki.

Faházaink 80-100 év körüli, kiváló minőségű fenyőből készülnek. A Gyergyói-medence medence magasan fekvő erdeiből származó fenyő a hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartósságát, terhelhetőségét, rugalmasságát többszörösére növeli lazább szerkezetű társaihoz képest.

A magas gyantatartalomnak köszönhetően a fenyő ellenállóbb a többi fafajtáknál, a kártevőkkel szemben.


A fa a legegészségesebb, környezetbarát építőanyag, amely egy otthon-, bensőséges hangulatot ad. A faházak számottevően rövidebb építési időt igényelnek, mint a téglaházak, így a megrendelő rengeteg járulékos költséget tud megtakarítani a hagyományos építkezéssel szemben, ugyanis a faház legtöbb egy hónap alatt elkészíthető.

Bármilyen technológiával épített faházaink korszerű anyagokkal kezelhetők, amelyek védik a házat a gombával, a penésszel és a nedvességgel szemben és ugyanakkor égéskésleltető hatásuk is van.

A belső tér télen meleg, könnyen fűthető, nyáron hűvös marad a fa jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően, napjaink modern és változatos anyagaival a hangszigetelés is könnyen megoldható bármilyen faház esetében.

A fa légzőképességének köszönhető , hogy a faházaink páratartalma örökké optimális és közel 40% energia takarítható meg a hagyományos épületekkel szemben.
A fa alapanyagú környezetbarát, tartós, biztonságos házaink gyárilag előkészített, méretpontos, kiszárított elemekből épülnek fel és az év bármely időszakában elkészíthetőek. Az olcsón és gyorsan kivitelezhető faházaink magas stabilitást mutatnak földrengés esetén is.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏