11 ember, akik bármit megtennének, hogy feltöltsék a telefonjukat

A világ megérett a pusztulásra.

És miért tesszük ezt? Azért, hogy megnézzük, hogy Facebookon/Instagramon az a pár száz ember, akik közül 5-10 a számunkra igazán fontos ember, épp miket posztol? Tényleg annyira életbevágó lenne, hogy még gyaloglás közben, és ami a legrosszabb és szinte minden nap látjuk: az úton átkelve is azt a nyomorult kijelzőt bámuljuk??

Olyan rövid az élet, bármikor történhet velünk valami, és mi mit csinálunk az értékes időnkben? Egy kijelzőt bámulunk, mintha muszáj lenne. És persze a gyártók csak arra gondolnak, hogy minél több magos legyen a processzor (az átlag felhasználót ez úgysem érdekli, csak az, hogy milyen felbontású a kamera, amivel szelfizhet), de az akkumulátorok nem fejlődtek annyit, mint a kijelzők. Emiatt a mai mobilok nagy részét naponta tölteni kell, és sokszor előfordul, hogy út közben, a nap közepén hagy minket cserben a szent telefon.

Vannak emberek, akiknek ez egyenlő a teljes megsemmisüléssel. Éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy ahogy közeleg a vég, azonnal keressenek valami lehetőséget, hogy életet leheljenek a legfontosabb tárgyba az életükben. Ha 7% alá csökken a töltöttség, semmi sem számít, csak az, hogy találjanak egy töltőt.

telotoltes11
A természet lágy ölén.

telotoltes9
Szerencse, hogy néhány hűtőben van beépített USB csatlakozó! Megéri a kockázatot, hogy áramütés ér, hiszen ilyenkor egy feltöltött telefon sokat érhet.

telotoltes10
Amikor a múzeumban lemerül a telefonod, és úgy teszel, mintha Rembrandt egyik festményét bámulnád 40 percig.

telotoltes8
Mondjuk így a tanár nem gyanúsíthat meg azzal, hogy órán a telefonodat nyomkodod.

telotoltes7
Van az úgy, hogy részegen szeretnéd feltölteni a telefonod…

telotoltes6
Amikor annyira kétségbe vagy esve, hogy lemerül a telefonod, hogy inkább kutyasz*rok között egyensúlyozol, csak feljebb menjen pár százalékot a töltöttség.

telotoltes5
Mire nem jók apa szerkentyűi…a kötelező szelfi persze megvan 😀

telotoltes4
Úgy tűnik, ez a srác már sokszor csinálta ezt.

telotoltes3
Visszavonom, mégsem érettünk meg a pusztulásra. Az emberi elme zseniális, hihetetlen találmányokat képes alkotni!

telotoltes2
És a végére a legszebb: “Szóval azt hallottam, hogy nyugodtan berakhatod a mobilod a mikróba, hogy feltöltsd. Tegnap elromlott a töltőm, az aksim lemerült, szóval úgy döntöttem, kipróbálom.”

telotoltes1

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏