11 kép és annak története, amely bizonyítja, hogy létezik még összetartás a földön.

Sokszor gondoljuk azt, ha bajban vagyunk nincs aki segítsen rajtunk, mert mindenki önző és csak a saját problémájával törődik.Sokan kételkednek abban, hogy léteznek még segítő és tettre kész emberek. Mi szeretnénk bebizonyítani,hogy ez tévhit. Csak egy kis együttérzésre, és összetartásra van szükség, és bármilyen probléma könnyedén orvosolható. Meg kell tanulnunk segíteni másoknak, és a segítséget is meg kell tanulni elfogadni. Gyermekeinknek is ezt próbáljuk megtanítani. A jó cselekedet fontos része az életnek. Nem kerül pénzbe, nem kell kölcsönt igényelni hozzá. Ezért ne legyen teher jónak lenni embertársainkkal.

1. 13 kamion parkolt le egy híd alá az Egyesült Államokban. Ezt egy ember megmentésért tették, aki készült levetni magát a hídról. 

2. Kínában egy önkéntes eteti a rendőrkutyákat, akik türelmesen várják a sorukat. 

3. Egy hajléktalan fontos papírokat találta a szemétben, amit visszajuttatott a tulajdonosának. Ezzel megmentve életét. Ugyanis az iratok tulajdonosa fontos műtétre várt. És az iratai nélkül nem végezték volna el az életmentő beavatkozást. 

4. Ez a vendéglátó egység minden nap a maradékot szétosztja a rászorulók közt.  

5. Egy futball mérkőzés után egyik kapus nyugtatja az ellenfél csapat kapusát, aki teljesen összeomlott. 90 percig hallgatta, a lelátóról ordibáló tömegtől a rasszista megjegyzéseket. 

6. A szobatársam minden héten 2 este is a húgával beszél. Ilyenkor segít neki algebrából megoldani a házi feladatát.

7. Egy diáklány elvesztette a pénzét, és az iratait. Egy hajléktalan oda adta neki az utolsó pénzét, hogy haza tudjon menni. A lány nem hagyta hála nélkül. Összegyűjtöttek a barátaival 42 000 angol fontot a férfi számára.   

8. Montana Brown kétszer is küzdött rákkal, 2 évesen és 15 éves korában. Megfogadta, hogy ha életben marad segíteni fog másokon. Ő is orvos lett és ott kezdett dolgozni ahol az ő életét is megmentették. 

9.David és Heather Mosher egy kórházban házasodtak össze, mert a nő épp végstádiumban volt, rákos betegségében. A férfi szerette volna boldoggá tenni szerelme hátralévő életét. Ezért elrendezte, hogy össze tudjanak házasodni. A 18 órával később elhunyt.   

10. Egy vak lánynak a 9. születésnapjára, édesanyja Braille írással díszített csokikat készített.    

11. Egy anya 2 gyermekével utazott a repülőn. Ez a férfi egyedül, és egész úton segített az anyának lefoglalni a gyerekeket. Sőt az út végén még a csomagok pakolásánál sem hagyta őket ott.  

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏