12 elképesztően vicces módja annak, hogy bejelentsd: babát vártok!

Ezeknek a pároknak aztán nem kell a szomszédba menniük, ha kreativitásról és humorról van szó! Ezek baromi jók, lehet ötletet meríteni! 🙂

A gyermekáldás mindig öröm, legalábbis annak kéne lennie. Nagy változást hoz minden család életében, legyen szó első vagy akár negyedik születendő gyermekről. Éppen ezért a hatalmas hírt nem mindegy, hogy jelenti be az ember a családnak, barátoknak. A legtöbben persze a hagyományos módot választják: egyszerűen személyesen bejelentik a nagy hírt a legfontosabb személyeknek, akiknek tudniuk kell a dologról.

Persze mivel most már életünk minden fontos (és kevésbé fontos) élményét megosztjuk a Facebookon az ismerősökkel, gyakran megesik, hogy ott történik meg a nagy bejelentés. És hogy a család legboldogabb örömhíre ne vesszen csak úgy el a hírfolyamban, a cicás és idézetes képek között, valamivel ki kell tűnni! A következő párok a humorra fektették a hangsúlyt, van itt minden kérem szépen. Némelyikük tényleg zseniális, ötletként el lehet őket raktározni, hogy aztán ha az élet úgy hozza, mi is valami maradandó, mókás módon jelentsük be a hírt, amit legszívesebben az egész világnak szétkürtölnénk!

És ha tudnák, hogy ez még csak a kezdet… 😀

viccesbabavaro2

“Mire számítsunk, ha anyukánk gyereket vár?” Fontos olvasmány egy leendő bátyusnak.

viccesbabavaro4Hiába, ha motoros párnak születik gyereke, nincs választása…

viccesbabavaro5“Minden szuperhősnek szüksége van egy segédre!” 🙂

viccesbabavaro9Téged választalak!…ha nem ismered a Pokémont, akkor nem tudjuk megmagyarázni a poént.

viccesbabavaro6Bővül a csapat!

viccesbabavaro11Ülsz a kávézóban, és épp azon gondolkodsz, hogy milyen kreatív módon jelentsd be, hogy gyermeket vársz,amikor besétál Will Smith…Jackpot!

viccesbabavaro12“Anyunak és Apunak hamarosan lesz egy EMBERE!”

viccesbabavaro10Ice, ice baby…

viccesbabavaro8Rövid, tömör, lényegre törő. Az arcokat figyeld! 😀

viccesbabavaro7

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏