12 ember, akik teljesen véletlenül találkoztak az “ikertestvérükkel”. A harmadiknál majdnem leestem a székről!

Azt mondják, mindenkinek létezik egy hasonmása a világban, aki tényleg megszólalásig hasonlít ránk, mintha csak az ikertestvérünk lenne. Persze simán elképzelhető, hogy nem csak egyetlen “klónunk” létezik, hanem akár több száz olyan ember sétálgathat mit sem sejtve a nagyvilágban, aki néhány apró különbséget leszámítva simán lehetne a hasonmásunk.

Mi csak azon gondolkodunk, mégis mennyi esélye van annak, hogy összefuss egy élő tükörképeddel? Egy a sokmillióhoz, az biztos. Némelyik párosnál tényleg nehéz elhinni, hogy semmi rokoni szál nem fűzi őket egymáshoz, pedig higgyétek el, így van! 🙂
“Egymás mellé kaptunk jegyet a hasonmásommal, ráadásul egy hotelben is szálltunk meg. Este persze megittunk együtt néhány sört. :)”

Ők egy plázában futottak össze…na ez durva!

“Az unokatestvérem esküvőjén találkoztunk. Az unokanővérem férjének a testvére, szóval semmi vér szerinti kapcsolat nincs köztünk!!”

Teljesen véletlenül futottak össze este, iszogatás közben. Erre mennyi esély volt??

Amikor a nyugdíjas lelkész, Neil Richardson Essex-be költözött, nem értette, miért jön oda hozzá mindenki, hogy “Szia, John!” – kiderült, hogy a “dublőre” már évtizedek óta ott lakik.

Ők egy fesztiválon találkoztak – a második képen egy alkalmazás segítségével megcserélték egymás arcát.

“A barátnőm összefutott a klónjával a tegnapi buliban”

Ők is egy bulin találkoztak egymás élő tükörképével 🙂

Na jó, ez már tényleg durva!!

Ők még ráadásul együtt is dolgoznak! 🙂

“Amikor 10 éve kolis lettem, nem értettem, miért jön oda hozzám mindenki köszönni, és miért hívnak Brian-nek, miközben engem Josh-nak hívnak. Pár nap múlva aztán összefutottam Briannel, az “ikertestvéremmel”.

“A kocsmában futottam össze a másik anyától származó ikertesómmal. Adamnek hívják, és ő is szereti a sört.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏