12 megható fotó arról, hogyan kommunikálnak egymással az emberek anélkül, hogy megszegnék a karanténszabályokat

A koronavírus miatt a világon sok ember kénytelen otthon maradni és elszigetelni magát nemcsak a társadalomtól, de a legközelebbi szeretteitől is. Bár nem érintkezhetnek egymással, az emberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy ha néhány percre is, de legalább az ablaküvegen keresztül személyesen láthassák a rokonaikat.

Számos megható fotó jelent meg ezzel kapcsolatban az interneten, melyek jól mutatják, hogy még az ilyen nehéz időkben is szükségünk van rá, hogy minél közelebb tudjuk magunkhoz a szeretteinket.

1. Az elkülönített koronavírusos osztályon dolgozó kínai nővér egy üvegajtón keresztül próbálja megcsókolni a barátját.

A jó hír, hogy a fiatal pár azóta összeházasodott!

2. Ez az idős brit házaspár csak az üvegen keresztül láthatja az unokáit.

3. Karanténban született kisbaba.

4. Baráti kávézás egy üvegajtón keresztül.

5. ,,Nem hagyhattuk ki az unokánk születésnapját.”

A 89 éves brit házaspár 8 kilométert tett meg, hogy jelen lehessen a kis unokájuk születésnapján, de a koronavírus miatt a közös ünneplésre csak az üvegen keresztül kerülhetett sor.

6. A kínai nővér az üvegen keresztül ad csókot a fiának.

Chen Ruixiu majdnem egy hónapja nem látta a fiát, mivel Hszinjang város 4. számú koronavírus izoláló egységében dolgozott.

7. Az egy hónapos Ollie először látja a nagyszüleit.

8. Mivel nem a koronavírus miatt nem engednek látogatókat az ápoló otthonba, ezért a texasi Floresville település idős házaspárja az ablakon keresztül kénytelen tartani egymással a kapcsolatot.

Mindketten 90 évnél idősebbek!

9. Gene és Dorothy Campbell egy amerikai házaspár, akik több mint 60 éve házasok és most egy üvegen keresztül kénytelenek kommunikálni egymással.

Gene 89, Dorothy 88 éves. A férfi strokre-ot kapott, ezért február 21-e óta ápoló otthonban van, ahol a koronavírus miatt egy ideje megtiltották a látogatást. A feleségét azonban ez sem tántoríthatja el attól, hogy mindennap meglátogassa őt és az üvegen keresztül kommunikáljon a férfivel.

10. Az unoka meséli a karanténba zárt nagypapájának, hogy megkérték a kezét.

11. Ez a kínai férj és feleség a koronavírus elleni harc élvonalában dolgozik, ezért csak pár percre tudtak találkozni.

A fénykép még februárban készült és nagyon gyorsan bejárta a világot.

12. Laurie Spencer az anyjával, Judy Shape-el beszélget az ablakon keresztül egy egészségügyi központban.

Az Egyesült Államok Kirkland városában található intézményben szintén a koronavírus miatt hozott intézkedések kapcsán tiltották meg a látogatást.

A karanténban töltött idő kétségkívül nehéz, de meg kell próbálni mindent pozitívan felfogni: Spanyolországban például a rendőrök tradicionális énekekkel és tánccal szórakoztatják az otthonunkba zárt lakosságot, hogy jó kedvre derítsék az embereket.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏