12 sokkoló tény, ami bizonyítja, hogy az egész eddigi életünk hazugság volt

Hogyan bízzunk így meg bárkiben is?!

1. A bébirépa nem több, mint puszta kitaláció.

Nincs olyan, hogy bébirépa, ezek valójában csúnya, eladhatatlan répák, lefaragva.

2. Az Olimpiai arany medál valójában majdnem teljes egészében ezüst. 3. Egész életünkben rosszul töltöttük a tejet. 4. Olcsó marketing-trükk a mekis csirkefalatok dobozán.

11 nuggets csak jobban néz ki, mint 10 darab, nem?! Persze a dobozban ettől még ugyanúgy 10 van, de mégis más benyomást kelt a dobozra pillantó emberekben.

5. A 30 centis Subway szendvics valójában alig 28 centiméter. (11 inch) 6. A téglával borított útfelületeket valójában nem kézzel, hanem egy ilyen, ,,Tiger-Stone” nevű gép segítségével készítik.

Na jó…lehet, hogy idehaza még kézzel.

7. Sok mikrós pattogatott kukorica csomagolásán olvashatjuk, hogy tilos őket a mikrók ,,pattogatott kukorica” funkciójával elkészíteni.

Ez azért sok kérdést hagy maga után.

8. Az elvitelre kért kávék fedelének valójában két funkciója is van…

Egyrészt ugyebár zárva tartja a kávét, amíg el nem érjük a célunkat, másrészt a kávé alá helyezve csöpögtetőkén, poháralátétként is funkcionálnak.

9. Egyik gumimaci sem tartalmaz gyümölcsöt. Ne legyenek illúzióink. 10. A Guinness cég halhólyagokat használ a sörök termelési folyamata során.

Céljuk ezzel az apró szilárd részecskék és élesztősejtek kiszűrése a sörből. Ha tehát vegán vagy, jobb ha nem iszol több Guinness sört.

11. Micimackó valójában lány.

Annál is furcsább, hogy még a szinkron hangja is férfi a mesefilmekben.

12. A kígyókhoz hasonlóan az emberek is vedlenek.

Igaz, nálunk ez a folyamat nem egyszerre történik, mint a kígyóknál, de folyamatosan veszítünk a bőrrétegünkből, melynek helyére aztán új bőrréteg képződik. Életünk során körülbelül 35 kilogrammnyi bőr ,,morzsolódik” így le rólunk.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏