12 testvér lépett színpadra… Mindenkit megleptek produkciójukkal!

Nem tudom ha volt valaha a világon szebb és tehetségesebb család, mint a nemrég Amerikában bemutatkozott Willis család. A 12 testvérből álló család a “Willis Clan” név alatt lép színpadra, a legnagyobb 21, míg a legkisebb 3 éves.

willis-tesok

Valószínűleg sem a zsűri, de még a közönség sem számított arra, hogy az America’s Got Talent tehetségkutató műsorba ilyen népes család fog egyszer fellépni. A meglepetés hatalmas volt, a szép család nemcsak tagjaival lepte meg a zsűrit és a közönséget, hanem természetesen előadásával is.

A “Willis Clan” a Muzsika hangjából a „My Favorite Things” című dalt adta elő, olyan átéléssel, hogy azt még a legnagyobb profik is megirigyelik. A család legkisebb tagja sem maradt ki a fellépésből, táncával fakasztott mosolyt a jelenlévőkből.

Ajánló: Könnyekig hatódsz ha megnézed a sérült lányával táncoló apukát

Toby és Brenda Willis gyerekei, azaz Jessica, Jeremiah, Jennifer, Jeanette, Jackson, Jedi, Jasmine, Juliette, Jamie, Joy Anna, Jaeger és Jada azonnal továbbjutott a következő szakaszba és ha így folytatják még a Kelly Family-t is megelőzik.

Én már nagyon várom a következő fellépésüket. Ha neked is tetszett a népes család produkciója, oszd meg barátaiddal is!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏