14 alkalom, amikor az édesapák túl messzire mentek a poénkodásban

A sors valamilyen oknál fogva úgy hozta, hogy az idő múlásával az édesapák lettek a humoros, jó fej szülők, még az édesanyáknak inkább általában a szigorú és felelősségteljes szerep jut a családokban. Igen ám, de olykor-olykor azért az apukák is átlépnek egy határt a poénkodásaikkal, és érett szülőkből hirtelen rossz kisgyerekké válnak…?

1.  Ez az édesapa üzleti útra utazott Tokióba, majd mikor a szerető családja megkérte, hogy készítsen egy képet a szállásáról, a következő fotót sikerült összehoznia… ?
2.  Szegény srác csak a barátnőjének az édesapjával szeretett volna egy kicsit jobban megismerkedni a Facebookon, a leendő apósa azonban úgy gondolta, hogy felesleges szavak helyett egy jól szituált fotó sokkal többet elárul az emberről.
3.  Amikor apuka boldog, mert bejött a szívatás… ?
4.  Átlagos reggelinek indult, ám apuka felfedezte az éttermi kellékekben rejlő humort.
5.  Így néz ki egy Halloween abban a családban, ahol az édesapa fogorvos.
6.  Egy kamasz fiú üzenetet írt a lányának, hogy szívesen megnézné őt melltartóban, pechére azonban a lány édesapja olvasta el az üzenetet, aki ettől függetlenül teljesítette a tinédzser fiú kérését.
7.  Ez az édesapa meglátta a levágott eper-végekben rejlő humort, majd gyorsan SMS-ezett is a lányának, hogy azonnal jöjjön át hozzá, mert akadt egy kis ‘pattanás-problémája”… ?
8.  Apuka tudja, hogyan lehet gyorsan és hatásosan frászt hozni a család többi tagjára.
9.  Az édesapa egy csirkét dugott a sült pulyka fenekébe, majd azt a sztorit adta be a lányainak, hogy a pulyka terhes volt. LOL.
10.  Elment az áram a lány házában, ezért segítséget kért az édesapjától, hogy jöjjön át megnézni, mi lehet a baj. Mikor az édesapa végre átjött, a lány épp dolgozni volt, ezért üzenetben kérdezte meg az apukáját, hogy mi újság a házzal. Az édesapa erre a következő képet küldte, azzal a szöveggel mellékelve, hogy ,,már dolgozunk a problémán”…
11.  A friss-jogsis leányzó életében először vitte el az apukáját egy körre, aki szemmel láthatóan minden esetleges veszélyhelyzetre felkészült.
12.  Hát most erre mit mondjak…az édesapának kissé morbid a humora… ?
13.  Csak egy ok a sok közül, amiért a gyerekek úgy döntöttek, hogy jövőre már a szülők nélkül mennek majd nyaralni.
14.  Végezetül pedig: ezt a képet szintén egy mókás kedvében lévő édesapa küldte az épp munkában lévő feleségének. A mellékelt üzenetben az állt, hogy a konyha kigyulladt, a kislány pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett. No comment… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏