14 lökött apuka, akik semmit és senkit nem bírnak komolyan venni

Létezik egy olyan apa-típus, amelyik mindenből viccet csinál, és minden egyes alkalmat megragad arra, hogy poént faragjon a helyzetből. Nem túl szigorúak, amely valószínűleg annak köszönhető, hogy képtelenek bármit is komolyan venni. Vicceik nagy része fárasztó, vagy már ezerszer elsütötték, na nem mintha nem lennének ezzel tökéletesen tisztában. Nos, ilyen apukákból gyűjtöttünk össze egy csokorral, mi nagyon jót derültünk rajtuk!

Te is ismersz ilyen apukát? Netán a tiéd is ilyen? Vagy esetleg te magad vagy az? 🙂
Apám nemrég Tokióba költözött. Múltkor megkértem, hogy küldjön egy fotót az új lakásáról…

Nagy nehezen, évek kemény munkája után sikerült rávennem apámat, hogy cserélje le a régi Nokia 3310-esét egy iPhone-ra. Ma meghozta a posta az egyedi hátlapot, amit a netről rendelt.

A barátnőm apja hirtelen felindulásból ezt a képet küldte nekem.

Amikor apa örül, hogy sikerült átvernie a kislányát… 😀


Amikor elköltöztem otthonról, a fater azt mondta, a kutya fogja megkapni a szobámat. Nem sokkal később ezt a képet küldte át.

Apukám fogorvos. Idén Halloweenkor úgy döntött, ő is farag egy szép tököt…

A lányra ráírt az egyik hódolója chaten, hogy küldjön magáról egy sokat megmutató képet. Az apuka válaszolt.

Apámmal csináltunk egy “Föld szendvicset”, mivel ő Córdobában (Spanyolország) lakik, én pedig pont a világ másik felén, Hamiltonban (Új-Zéland) tartózkodtam.

Apám állandóan eldugja ezt az életnagyságú Mr. Bean-figurát a ház különböző pontjain, hogy halálra rémítsen vele.

Egy tipikus reakció egy szokásos “Apa-poénra”. :))

A kislány Jégvarázs ajándékot kért karácsonyra, ezt kapta az apukájától.
(Kis magyarázat: a “Jégvarázs” c. Disney film eredeti címe “Frozen”, amely fagyasztottat jelent.)


Ezért ne kérd meg SOHA az apukádat, hogy utánad hozzon valamit a suliba…

Apám épp a csirkét készítette elő a vacsorához, amikor iszonyatos nagy röhögést hallottam a konyhából. Kimentem megnézni,hogy mi történik, ez a látvány fogadott.

Apukám épp felújítja a konyháját. Egyszer csak elkezdett kiabálni nekem, hogy segítsek neki. Amikor beléptem a konyhába, nem találtam sehol. Aztán észrevettem, ahogy odafönt röhög. Nem is volt szüksége segítségre, csak azt akarta, hogy lássam, ahogyan épp a plafonból kandikál azzal a bolond fejével.

Amikor Marilyn Manson egy fotózáson volt, az apja váratlanul meglepte, teljesen kisminkelve. Ha olyan apuka vagy, akin még maga Manson is kiborul, az már veszélyes szint. :))

Két napra elment otthon az áram. Amikor ezt apám szemére hánytam, ezt a képet küldte: “Nyugi, már rajta vannak az ügyön!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏