14 papucs férfi, aki bármit megtesz azért, hogy a barátnőjének legyen egy jó képe az Instára

Furcsa egy világban élünk. Néhány lájk és bókoló komment látszólag mindennél többet ér a lányok nagy többségének. Mintha számítana bármit is, hogy hány “barátja” van az embernek Facebookon, vagy hogy épp hány kedvelés érkezik egy szelfire. Pedig úgy tűnik, hogy nagyon sok lánynak ez a mérvadó.

Emiatt született meg az a jelenség (a lányok többségénél, szerencsére nem mindenkinél!), hogy bárhova is mennek, egy szelfit kötelező készíteni, vagy közös fotót a barátnővel, pasival. Nem is egyet, hanem többet. Mert az elsőn túl kövérek, a másodikon hülyén áll a karjuk, a harmadikon pedig olyan, mintha terhesek lennének. Az ilyen lányok barátjai egyféle személyi fotós szerepet is betöltenek, és addig kell kattintgatniuk, amíg el nem készül a tökéletes lájkmágnes. Szomorú látni, hogy egy nyaralás során nem is az az elsődleges, hogy kiélvezzék a nyugalmat, a gyönyörű tájat, hanem hogy minél több szelfi és közös fotó készüljön, hogy az ismerősök irigykedhessenek.
Srácok, komolyan. Dédapáitok nem azért harcoltak a háborúban, hogy ti a pláza padlóján csúszva-mászva megörökítsétek a kacsafejet vágó csajaitokat! Hol van ilyenkor a kemény férfi büszkeség? 😀

 

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏