15 ember, aki elrontotta az elronthatatlant

Vannak emberek, akik egyszerűen mágnesként vonzzák magukhoz a bajt, és még olyan egyszerű, hétköznapi dolgokban is képesek kudarcot vallani, amiről el sem tudnánk képzelni, hogy egyáltalán lehet benne hibázni. Az alábbi emberek kétségkívül új szintre emelték az ’emberi hülyeség’ fogalmát, tettükkel pedig örökre beírták magukat az internet legnagyobb pancserei közé…?

1.  Egy kis szuvenírt szeretett volna hozni a barátnőjének a tengerpartról, de nem vette észre, hogy a több ezer forint értékben vásárolt kagyló-mix nagy része nem is kagyló, hanem egyszerű pisztáciahéj… ?
2.  A kedves feleség nem szerette volna, ha elkajlódik egymástól a lakat és a kulcsai, ezért ezt találta a legjobb megoldásnak…?
3.  Telefonon hívta fel a férjét, hogy nem érzi magát jól, hozzon neki hazafele egy hőmérőt. A férfi ugyan mindent bevetett, hogy teljesítse szíve választottjának kérését, de sajnos csak ennyire tellett tőle…Igen, ez egy húshőmérő.
4.  Órákat töprengett rajta, hogy miért világít a “NO” jelzés, ha egyszer be van kapcsolva a készülék, majd hosszú kutatómunka után rájött, hogy csak fordítva tartja a kezében… ?Valójában az az “ON”.
5.  Folyton tönkrement a telefontöltője, ezért névnapjára végre kapott egy újat a kedvesétől. Hadd ne mondjam, hogy ez a kábel is tiszavirág életű volt.
6.  A munkából hazatérő fáradt férj örömmel konstatálta, hogy szerelme karácsonyi süteményekkel kedveskedett neki. Korai volt az öröm, ezek a ropogtatnivalók ugyanis csak kutyakekszek voltak.
7.  A férj és feleség kitalálták, hogy rendeznek egy kis versenyt házon belül, a ‘legjobb szakács’ címért. Az elkészítendő étel valamiféle steak volt, ám ahogy a kép is mutatja, a férj már a rajt pillanatában elvesztette a versenyt.
8.  Szerette volna gyorsan megszárítani a frissen kimosott kedvenc pólóját, ezért bedobta 5 percre a mikrohullámú sütőbe…??‍♂️
9.  Azt eddig is tudta, hogy a kekszet szereti, szépen lassan pedig az elkészítésébe is belejön. Ma egy értékes leckét tanult a sütőpapír fontosságáról.
10.  A sajtos szendvics nem tartozik a világ legbonyolultabb kulináris különlegességei közé, de ahogy a kép is jól summázza, van, aki ezt is képes elrontani.
11.  Hónapokig nyaggatta a férjét, hogy fúrja végre fel a tükröt, amit vettek. Mikor végre erőt vett magán a férj, nos…hát abban sem volt köszönet… ?
12.  A feleség megkérte férjét, hogy tegye ételhordóba, majd csomagolja el a vacsorából megmaradt ételt. Ahogy a kép is mutatja, a férj nem igazán van tisztában az ételhordó fogalmával, viszont a kreativitása mindenképpen dicséretreméltó.
13.  A férj bement egy sörért a kerti sütögetés közepén, és megkérte feleségét, hogy rakja a tüzet, amíg bent van. A feleség ennek MAXIMÁLISAN eleget is tett…✋?
14.  Büszkén mesélte kedvesének, hogy ma spórolt 2 ezer forintot, és inkább magának vágta le a haját. Háát, legközelebb jobb lesz ezt inkább a fodrászra bízni… ?
15.  Megkérte férjét, hogy hozza a konyhába a szárítóról leszedett törölközőket. A férj ennek eleget is tett, ám mivel pontos helyet nem adott meg a kedvese, ezért a mikrót találta a legjobb célpontnak a lepakoláshoz.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏