loading...

15 ezer forintot kaphatsz havonta, ha hetente elmész egyszer egy helyre.

penz2

Elöljáróban anyit, hogy hetente egyszer mehetsz csak, de garantáltan 3 ezer forintot fizetnek alkalmanként, ami 15 ezer forint egy hónapban! Oszd meg, nagyon fontos.
A cég bemutatása
A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon. Az első állomást 2009-ben, a másodikat 2013-ban nyitottuk Budapesten. Harmadik központunkat 2014-ben nyitjuk Szegeden.

A plazmaferezis a véradás egy speciális formája, mely során csak a vérplazma kerül levételre, melyből olyan életmentő gyógyszerek készülnek, melyek szintetikus úton nem állíthatóak elő.

Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint a tagállamoknak önellátásra kell törekedni a plazmából készült gyógyszerek előállítása területén, azaz a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.

Szponzoráció

A Plazmaszolgálat különösen fontosnak tartja a sportot, ezért döntöttünk úgy hogy támogatásunkkal segítjük tehetséges sportolóink felkészülését.
evezoBüszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk a magyar kajak-kenu sport egyik ifjú reménységének karrierjét. Lakatos Zsanett fiatal kora ellenére sorra nyeri a világversenyeket. Sokak számára lehet példakép kitartása és elhivatottsága miatt.

Zsani fontosnak tartja a plazmaadást, így mikor ellátogatott hozzánk, ő is donorunkká vált, így mutatva példát kortársainak.

A szegedi Plazma Pont büszke arra, hogy 2015-ben törzstámogatóként segítheti Szeged Város világhírű értékét, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatát! Támogatásunkkal ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy Szeged kedvenc csapata minél jobb játékkal minél több örömet szerezhessen a szurkolóknak.

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged Mikszáth Kálmán utca 20-22.

Telefonszám:

Facebook: https://www.facebook.com/szegedplazma

loading...

Ezt láttad már?

Indul az új autó program. Akár az autó 75 százalékát is kifizeti az állam.

Akár az autó 75 százalékát is kifizeti az állam. Nézd meg ki kaphatja meg a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?