15 ezer forintot kaphatsz havonta, ha hetente elmész egyszer egy helyre.

penz2

Elöljáróban anyit, hogy hetente egyszer mehetsz csak, de garantáltan 3 ezer forintot fizetnek alkalmanként, ami 15 ezer forint egy hónapban! Oszd meg, nagyon fontos.
A cég bemutatása
A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon. Az első állomást 2009-ben, a másodikat 2013-ban nyitottuk Budapesten. Harmadik központunkat 2014-ben nyitjuk Szegeden.

A plazmaferezis a véradás egy speciális formája, mely során csak a vérplazma kerül levételre, melyből olyan életmentő gyógyszerek készülnek, melyek szintetikus úton nem állíthatóak elő.

Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint a tagállamoknak önellátásra kell törekedni a plazmából készült gyógyszerek előállítása területén, azaz a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.

Szponzoráció

A Plazmaszolgálat különösen fontosnak tartja a sportot, ezért döntöttünk úgy hogy támogatásunkkal segítjük tehetséges sportolóink felkészülését.
evezoBüszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk a magyar kajak-kenu sport egyik ifjú reménységének karrierjét. Lakatos Zsanett fiatal kora ellenére sorra nyeri a világversenyeket. Sokak számára lehet példakép kitartása és elhivatottsága miatt.

Zsani fontosnak tartja a plazmaadást, így mikor ellátogatott hozzánk, ő is donorunkká vált, így mutatva példát kortársainak.

A szegedi Plazma Pont büszke arra, hogy 2015-ben törzstámogatóként segítheti Szeged Város világhírű értékét, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatát! Támogatásunkkal ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy Szeged kedvenc csapata minél jobb játékkal minél több örömet szerezhessen a szurkolóknak.

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged Mikszáth Kálmán utca 20-22.

Telefonszám:

Facebook: https://www.facebook.com/szegedplazma

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏