15 szülő, akik egy pillanat alatt tették tönkre gyermekük imidzsét a Facebookon

Manapság minden tinédzser a Facebookon éli közösségi életét, mindent kiírnak, ami csak eszükbe jut, és hajlamosak mindent megosztani, ami velük kapcsolatos, bármilyen kényes is legyen. Mióta ez így van, a szülők is edzettebbek lettek és egyesek hajlamosak a közösségi oldal segítségével kordában tartani gyermekeiket.

Hogy hogyan? Trollkodással! Gyermekeik minden megosztott gondolatához képesek valami nagyon gúnyos, vagy épp frappáns szöveget alápötyögni, és ezzel földbe tiporni gyerekeik büszkeségét. Bemutatjuk nektek  a legnagyobb troll szülők kommentjeit tanulságul: gondold át mégegyszer, mit osztasz meg a Facebookon barátaiddal!

1. Egy csípős nyelvű apuka ? 2. Kölcsön kenyér visszajár…? ? 3. Most már minden értelmet nyert! ? 4. Anyu megmondta a frankót! ? 5. Elég magas labda volt. de anyuka mindent vitt! ? 6. Nagyon átlátszó duma, de apuka korrigál.? 7. Azt hiszem újra meg kell hallgatnom egy Taylor Swift számot…? 8. Ami a szívén, az a száján. ? 9. Anyuka éget! ? 10. Talált, süllyedt! ? 11. Van, amit tényleg nem itt kéne megbeszélni…?? 12. Valami nagyon rossz fát tehetett a tűzre, hogy az anyja így leégesse! ? 13. Mint a keselyűk a döghúst, teljesen szétmarcangolták a büszkeségét! ? 14. Apu a partygyilkos ? 15. Az anyukáknak is remek érzékük van egy buli kivégzéséhez, pedig még el sem kezdődött. ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏