16 apuka, aki szó szerint bármit megadna gyermeke boldogságáért

Egy férfi élete gyökeresen megváltozik, ahogy megszületik az első gyermeke. Persze marad benne vadság, a barátokkal sörözés, focimeccsekre/koncertre járás, de ezek mind másodlagos helyet foglalnak el az életében, onnantól kezdve, hogy édesapává vált. Attól a pillanattól kezdve azért él, azért dolgozik, hogy gyermeke minél boldogabb, teljesebb életet élhessen. Ha bajban van, ő lesz az első, aki ott terem, hogy segítsen. És persze mivel minden férfi legbelül egy örök gyerek marad, ezért a közös mókázásokban is kiváló partner. Most olyan fényképeket mutatunk nektek, amelyekből egyértelműen kiderül: ezek az apukák mindent megtesznek gyermekük boldogságáért, bármi áron. Ez a követendő példa, uraim!

“Hozd a kislányod babáját a munkába!” nap
Amikor ezt a kemény kamionsofőrt megkérte a kislánya, hogy legyen a játékbabája bébiszittere, nem tört ki nevetésben (talán csak belül) és nem is vette figyelmen kívül a butácska kérést. Sőt: nemhogy elvitte a babát munkába, de az egész napjukat végigdokumentálta. Ezen a képen például a baba becsatolt övvel utazik a kamionban, mert első a biztonság!

Ez a levél bejárta az egész internetet, mindenkit megérintett az üzenete, amelyet egy édesapa írt meleg fiának.
“Nate,
Hallottam tegnap este, hogy arról beszéltél Mike-kal, hogy azt tervezed, hogy elmondod nekem, hogy a fiúkat szereted. Az egyetlen dolog amit tervezned kell, az az legyen, hogy hozz haza suli után narancslevet és kenyeret. Hat éves korod óta tudom hogy meleg vagy, és azóta szeretlek, amióta megszülettél.
-Apa”

“Connor napja”
Connor Harrison már kétszer legyőzte a rákot 12 éves korára. Amikor az orvosok megmondták a szüleinek, hogy a rák ismét kiújult, azt is közölték velük, hogy kisfiuk még várhatóan 3 hónapig fog élni.
Édesapja, Scott nagyon jól tudta, hogy Scott mennyire szeretett volna megnézni egy autó show-t, de egyet sem rendeztek elérhető távolságban abban az időben. Az apuka az internet népéhez fordult segítségért és rengetegen jelentkeztek segíteni: 4000 ember és 2200 autó vett részt a show-n Connor kedvéért. Connor ekkor még nem tudta, hogy a betegsége
kiújult, és a szülők arra kértek mindenkit, hogy ne említsék neki, hadd legyen egy igazán boldog, felhőtlen napja a kisfiúnak.

Amikor a lányai mini shortokat akartak felvenni, úgy döntött, hogy olyan leckét tanít nekik, amit csak nehezen fognak elfelejteni…
“Kérdezd meg a lányaimat, hogy mégmindig annyira cukiinak tartják-e a shortokat!”

Ez az apuka lánya egyik kedvenc gyerekkori könyvéből vett egy példányt, és 13 éven át, amíg a kislány óvodába és iskolába járt, minden egyes tanárát/edzőjét/mentorát megkérte, hogy írjanak valami motiválót, valami személyeset lánya számára. A ballagása napján aztán átadta “kis”lányának a könyvet, aki szóhoz sem jutott. Az összes tanára, akihez valaha köze volt, megemlékezett róla az évek során, talán ez volt a legfontosabb ajándék, amit valaha kaphatott.

A szülőknek mindig fel kell hívniuk gyermekeik figyelmét az olvasás fontosságára. Ez az apuka épp arra tanítja a kislányát, hogy az olvasás egy jó móka, amivel el lehet ütni az időt, például tömegközlekedés közben. A kép feltöltője ezt a címet adta a fotónak: “Egy munkával töltött hosszú nap után, ez az apuka még mindig nem felejtette el, hogy mi is az igazi munkája.”

Ez a csodálatos, részletgazdag jégkrémes kocsi több, mint aranyos. Az ötlet egy olyan apukától származik, aki csupán annyit szeretne, amit minden szülő: hogy a gyermeke boldog legyen. Ezért tervezte és építette meg kisfiának ezt a fagyis autós jelmezt. Még zenélni is tud! Így lett a kerekesszékből egy valóra vált álom 🙂

A világ legcikibb apukája címért is versenyezhetne ez az édesapa, akinek egyértelmű, hogy nagyon egyedi humorérzéke van. Dale Price-t meg is választották az internet legkínosabb apukájának, mivel szó szerint minden nap leégeti a fiát, persze csak mókából, és emiatt a haverjai őt is, és a fiát is nagyon bírják.
Az egész úgy kezdődött hogy a gimi második napján focis öltözetben búcsúzott el fiától a ház előtt, azóta volt már sellő,orvos meg mindenféle más. Csak gondolj bele, mennyi melója lehetett ezzel! 😀

A kisbaba, aki Transformer akart lenni. Más gyerekek virágnak vagy kiscicának öltöznek Halloweenkor, de ez a kislány Transformer jelmezt akart. Legalábbis az édesapja erre esküszik.

Nils Pickert egyedül neveli kisfiát. Korábban Németország nyitottabb, elfogadóbb részén éltek, ahol nem volt probléma abból, hogy a fiú néha szeretett szoknyát húzni. Azonban amikor elköltöztek egy konzervatívabb, kisebb városkába, vegyes érzelmekkel fogadták a különc kisfiút. Ekkor döntött úgy az apuka, hogy amikor fia szoknyát húz, akkor ő is követi a példáját. Gyakran látni őket így mászkálni a város utcáin.

Amikor Gabriel Marshall-t agydaganattal diagnosztizálták, az egész család ledöbbent a sokktól. A gyerekkori rák az egyik legkeményebb dolog, amellyel egy családnak szembesülnie kell. A nyolc éves kisfiú szervezetét az agytumor egy igen ritka fajtája támadta meg. Egy komoly műtétet kellett rajta végezni, amely egy nagy, csúnya sebet hagyott a halántékán.
A kisfiú nagyon nehezen fogadta el a fején éktelenkedő sebet, ezért édesapja, Josh úgy döntött, megmutatja neki: ez a seb csak különlegessé teszi őt, és semmi rossz nincs benne. Rátetováltatta a fejére kisfia sebének pontos másolatát, így Gabrielnek nem kell szégyenkeznie különcsége miatt.

Egy apuka bármit megtesz azért, hogy gyermeke mosolyogjon. Főleg, ha a kislányáról van szó. Otthon inkább ne próbáld ki, nem tűnnek azok a székek túl megbízhatónak.

Ez az apuka minden egyes nap rajzolt valamit a gyerekei uzsonnás zacskójára…2008 óta. Ez a pár csomagolás csak néhány darab a több száz alkotása közül. Mindegyik teljesen más dolgot ábrázol. Ha a kreatív emberek szülőkké válnak, elképesztő dolgok történnek.

Egy apuka ezt a levelet dobta be a szomszédoknak Halloween előtt:
“Kedves Szomszéd,
A fiam, Fletcher nyolc éves és Angry Birdnek fog öltözni Halloweenkor. Az epilepszia egy igen ritka formájában szenved, ami miatt különleges diétát kell követnie, többek között cukrot sem fogyaszthat.
A Halloween egy nagyon nehéz időszak számára, mert minden barátja rengeteg csokit és cukrot kap az este folyamán. Nagyon izgul a Halloween miatt, alig várja, hogy eljöjjön a nap. Azt szeretnénk, hogy ő is kivegye a részét ebből a mókából, ezért vettünk neki néhány apró játékot. Az egyik játékot ehhez a levélhez csatoltam. Ha Fletcher becsönget Önhöz, kérem cukorka helyett ezt az apró meglepetést adja oda neki (én is vele leszek, és be is fog mutatkozni)
Köszönöm, hogy segít, hogy a Halloween egy igazán különleges nap legyen Fletcher számára.
Üdvözlettel,
Allan
Fletcher apukája”


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏