16 ember, aki még a hazudozáshoz is teljesen hülye

Hazudni bizony nem szép dolog, de legyünk őszinték: a mindennapi életben olykor elengedhetetlen egy kis füllentés. Az alábbi emberek azonban nem érték be ennyivel és úgy döntöttek inkább, hogy nagyban játszanak. Egy valamivel nem számoltak csak: nem minden ember olyan hülye, mint ők…?

1. Nehéz elhinni, de valaki-valahol ezen a Földön a léggitár-árusításban látta a jövőt… ? 2. 12 hetes edzésprogram, garantált eredménnyel. Hiszünk neki?! ? 3. Igen-igen, a fa köztudottan remekül vezeti az áramot… ? 4. Eredeti Lacoste. 5. ,,Írasd alá anyáddal!” 6. Egy MacBook sem olyan drága, ha képesek vagyunk némi kompromisszumot kötni. 7. Limitált kiadás lehet. 8. A suhancok letörték az emblémáját, hát készített egyet magának, szemlátomást emlékezetből. 9. Kilóg a lóláb…? 10. Tény és való, hogy egy ilyen tetkó még mindig olcsóbb, mint egy hajbeültetés. 11. Attól függ, honnan nézzük.

12. Félelmetesen élethű. 13. All in one. 14. Akár az eredeti, és még a fenntartása sem kerül annyiba. 15. A Photoshop-verseny különdíjazottja. 16. Tudjátok az az igazán szomorú, hogy szerintem van, aki ezt még el is hiszi… ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏