16 ember, aki még mindig nem tudta magát túltenni az exén

Sajnos nem mindenki képes nyugodtan tovább lépni egy szakítás után. Egyes emberek szeretnek viccet csinálni az együtt töltött időből, mások nem akarják elfelejteni a közösen átélt vidám pillanatokat, de olyan is vannak, akik bosszút esküdnek vagy éppen a közösségi oldalakon keresztül megosztják a világgal a legjobb exükkel kapcsolatos történeteiket.

1. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az expasim egyszer azt mondta, hogy azért nem szereti a rap zenéket, mert a rapperek csúnyán beszélnek a nőkről. Ezután megcsalt engem a legjobb barátnőmmel.

2. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Belefutottam a srácba, akivel hat hónappal ezelőtt szakítottam, és azt mondta: „Rég láttalak!”. Furcsa reakció ez egy olyan embertől, aki búcsúzáskor direkt kihangsúlyozta, hogy nem akar többet látni.

3. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az exem az élete nagy részét meghallgatásokon is interjúkon töltötte, mivel színésznő szeretett volna lenni, de végül feladta az álmait. Én sem tartottam őt túl jó színésznőnek, de 2 évig eljátszotta, hogy szerelmes belém, szóval nyilvánvalóan tehetségesebb, mint gondoltam.

4. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az exem követni kezdte a kutyám Instagram profilját és írt rá egy üzenetet, hogy „utálom a gazdádat!”. Végem van 💀

5. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Amikor rájöttem, hogy az exem megcsalt engem (a csaj, akivel megcsalt, elmondta), csak feküdtünk a kanapén, és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem őt. Nosztalgiáztunk a sok szép közös emléken, direkt kihangsúlyozva azokat a dolgokat, amiket érte tettem, majd közöltem vele, hogy mivel megcsalt, ezért ezeknek most örökre vége.
Felálltam és elsétáltam.

6. 

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az exem egyszer egy egész héten át nem beszélt velem, mert gyönyörűnek neveztem a kutyámat, és neki meg sosem mondtam ilyet.

7.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A barátnőm 7. osztályban megkérte a barátnőit, hogy hívjanak fel telefonon és a szakítás egyértelmű jeleként énekeljék el nekem Jason Derulo „Solo” című számát. Ezt már valószínűleg sosem leszek képes elfelejteni.

8.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Rájöttem, hogy az exem megcsalt engem a lánnyal, akiről azt mondta, hogy ne aggódjak érte, mert csak barátok. Még nem mondtam el neki, épp egy autókereskedésben ülök és egy Mercedest készülök vásárolni a bankkártyájával. Egyszer nyersz, egyszer veszítesz, édes. 😘

9.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az egyik exem egyszer 200 dollárt küldött nekem a „trauma miatt, amit okozott nekem”, amikor szakítottunk. Azóta csak ilyen bocsánatkérést fogadok el mindenkitől.

10.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az exem gyakran kiabált velem, amikor dolgozni mentem reggel és én felébresztettem, hogy elköszönjek.
Ma felébresztettem a jelenlegi barátnőmet, aki közölte, hogy nagyon szeret engem és alig várja, hogy hazaérjek.
Ne pocsékold az idődet egy rossz kapcsolatban, mindenkire vár egy tökéletes ember odakint, bízz bennem.

11.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Ma láttam az exemet és az új pasiját a párterapeuta előtt várakozni, akihez együtt is jártunk, és bevallom, hogy még soha nem éreztem ilyen mértékű empátiát egyetlen férfitársammal szemben sem.

12.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

17 éves koromban az exem 4 napig nem keresett, majd amikor újra láttam őt, azt mondta, hogy azért tűnt el, mert eltévedt az erdőben és nem talált ki belőle. Amikor rákérdeztem a részletekre, azt mondta, hogy nem emlékszik nagyon semmire, mert elesett egy faágban és úgy beütötte a fejét, hogy mindent elfelejtett az elmúlt pár napból. Azonnal szakítottam, letiltottam mindenhol és soha többé nem beszéltem vele, de néha még mindig eszembe jut ez az egész. Mi van, ha igazat mondott?! 🤣

13.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Sosem felejtem el, hogy egyszer randiztam egy sráccal, majd pár hét múlva kiderült, hogy barátnője van. A legközelebbi találkozáskor készítettem vele egy közös képet, majd feltöltöttem a Facebookjára, hogy a barátnője is lássa, merre-hány méter.

forrás: ©twitter

14.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Ma feloldottam a letiltott exemet, hogy küldjek neki valami vicceset, ami rá emlékeztetett, de nem tudtam, mert rájöttem, hogy ő is letiltott engem. Bevallom, büszke vagyok rá.

15.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Tegnap láttam, hogy az exem posztolt egy fotót az új feleségével. Küldtem neki egy üzenetet, hogy „Nahát, nagyon gyönyörű a lány!”. Tényleg az volt. Erre a srác azt mondta: „Köszi, de Te még gyönyörűbb vagy!”. Friss házas vagy, és máris ilyeneket írsz az exednek?! Csináltam egy screenshotot a beszélgetésről úgyhogy karácsonykor majd elküldöm a feleségének ajándékként.

16.

 
Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Az exem megtanította nekem, hogy nem számít mennyire jó nő vagy…sosem leszel elég jó egy olyan srácnak, aki nem áll készen rá, hogy érett férfiként viselkedjen.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏