16 ember, akik egyáltalán nem értenek a romantikázáshoz.

A legtöbb nő elég magasra teszi a mércét, ha romantikáról van szó, ugyanis a rengeteg telenovella nézés során hozzászoktak ahhoz, hogy a filmekben a főszereplő férfi, mindent képes kockára tenni és megtenni szíve hölgyéért. Mivel ők is szívesen lennének az érintett hölgy szerepében, ezért titkon megpróbálnak hatni a párjukra, hogy felismerjék ők is ugyanolyan törődésre, szerelemre és kapcsolatra vágynak. Ám ez nem olyan könnyű, mivel a legtöbb férfi nem túlságosan romantikus alkat, sőt mondhatni nem is értenek hozzá. Nyilván van, mikor próbálkoznak, ám nem úgy sül el, ahogy azt a párjuk elképzelte. Meg kell jegyeznünk, hogy a gyengébbik nem képviselői között is akad pár, akik egyszerűen nem tudnak romantikusak lenni. Mai cikkünkben ilyen jellegű fotókat hoztunk el nektek.

1, A párom azt mondta reggel, hogy egy romantikus vacsorával fog várni. Egész nap izgultam és mire hazaértem, ez az étel fogadott az asztalon. Néhány borsó, egy kevés sült krumpli és két nugets.

2, A feleségem és a barátnői mindig csacsognak egymással. Mindenki elmondja ki mit kapott a férjétől. A feleségem olyan ajándékra vágyott, amit egyik barátnője sem kapott még. Ekkor döntöttem el, hogy egy kézzel készített macskás festmény lesz a legjobb.

3, 20 év házasság után, már nem igazán tudja az ember, hogy mit vegyen, vagy mit adjon a párjának. Ez az illető kihozta magából a maximumot. (Torta felirat: Megtűrlek.)

4, Míg a legtöbb nő a virágcsokorért van oda, addig a férfiak egy ilyen “csokornak” örülnek a legjobban.

5, Elég nagy a gyanú, hogy a barátnőm titkol valamit előlem, ugyanis elvettem a telefonját és bezárkóztam a hálónkba. Amikor észrevette mi történt, rám rúgta az ajtót.

6, Úgy látszik február 15-e azoknak az embereknek a napja, akik szeretnek leértékelt szívecskés csokoládékat vásárolni.

7, Mondtam a feleségemnek, hogy egy tucat rózsával várom itthon, ám amikor hazaért és meglátta ezt a három üveget már nem volt annyira lelkes.

8,  Szívecske formájú pizzát akartam rendelni a feleségemnek, és az ottani személyzet csak úgy tudta kivitelezni a formát, ha valaki beleharap…

9, Nagyon régóta szerettem volna menyasszony lenni, de a párom nem igazán akart eljegyezni. Hónapok óta rágtam a fülét, hogy milyen jó lenne. Amikor odaállt elém egy gyűrűs dobozzal majdnem elsírtam magam örömömben, de amikor kinyitottam… mindentől elment a kedvem.

10, A kedves feleségem rám parancsolt, hogy a születendő fiúnk szobáját dekoráljam ki egy kicsit. Én mindent megtettem, de ő nem volt elragadtatva tőle.

11, Köztudott, hogy egy esküvő iszonyú fárasztó tud lenni, ám ez a menyasszony a boldogító igen kimondása után 45 perccel úgy döntött, ideje aludni.

12, A férjem egy zacskó spárgával állt elém az évfordulónk alkalmából, mert azt hitte, hogy ezek bimbózó tulipánok.

13, Megkértem a férjemet, hogy legyen kedves úszás közben lefotózni. Nos, eddig terjedt a tudománya…

14, A férfiak mindig, mindent az utolsó pillanatra hagynak. Igen a Valentin-napi virágot is.

15, Ez a romantikus kis szöveg tökéletesen bemutatja, milyen is valójában egy házasságban élni.

16, A férjem ezt a lapot adta nekem Valentin-nap alkalmából:

(Szöveg: Leszel a Valentinom? -> Csak költői kérdés volt. Nincs választásod – házasok vagyunk. Boldog Valentin-napot.)

A te párod mennyire romantikus?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏