16 évesen megerőszakolták, 77 évvel később találkozott örökbeadott lányával! – VIDEÓ

Minka Disbrow története bizonyára sokak számára ismert. A 16 éves lány barátnőjével sétált, amikor idegenek támadtak rájuk, megerőszakolták. A fiatal lány 17 évesen életet adott egy tündéri kisbabának, Betty Jane-nek, azonban Minka szülei úgy döntöttek, hogy az lesz a legjobb megoldás, ha örökbe adja.

nagy-talalkozas

Minka szíve majdnem megszakadt, de mégis elfogadta a döntést, csupán egy fekete-fehér fényképet őrzött meg gyerekéről. A történet azonban hosszú idő múlva folytatódik.

Minka anyai szíve soha sem tudott nyugodni, folyton eszébe jutott kislánya. Közben férjhez ment, két gyereke született, varrónőként és egy iskolai kávézó menedzsereként dolgozott. Teltek a napok, múltak az évek, azonban ő minden évben május 22-én megemlékezett az örökbe adott kislányáról. 2006. május 22-én Minka könyörögve imádkozott, hogy bárcsak láthatná egyszer a lányát.

„Istenem engedd meg, hogy egyszer láthassam, nem fogom feldúlni az életét, többet nem zaklatom“ – kérte imájában.

Nemsokára megszólalt a telefon, és egy férfi érdeklődött, hogy szeretné-e lányát látni. Betty Jane közben hat gyereket szült, és egy időskori szívprobléma kapcsán nyomozni kezdtek a biológiai szülei után, így bukkantak rá Minkára. Így találkozott az akkor 77 éves Ruth Lee (Betty Jane), fia Brian Lee és Minka Disbrow.

Bár nagyon sokáig nem találkoztak, elmondásuk szerint úgy érezték, mintha sosem váltak volna el, mindig is egy család lettek volna. Hihetetlen boldogság volt mindkettőjük számára, hogy láthatták egymást, elmondásuk szerint végre – ennyi év után – teljes lett az életük.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏