16 férfi akik mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák, mennyire gondoskodóak

Minden lány egy mesebeli hercegről álmodik, aki fehér lovon érkezik, és minden kívánságát lesi. Igen ám, de ahogy felnő az ember, rájön, hogy gondoskodó, hősies férfiak nem csak a mesekönyvekben léteznek, hanem köztünk élnek: apukák, családfők, vőlegények, házastársak képében! Ha egy férfi igazán szeret egy nőt – legyen szó a feleségéről vagy a kislányáról – mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa, milyen sokat is jelent a számára. Szavak helyett a tettek beszélnek! 16 példán keresztül mutatjuk be, miről is beszélünk. 🙂

Csupán 2 nap kellett hozzá (és felesége távolléte),  hogy a férfi meglepje egy olvasó-kuckóval.

A 78 éves Paul Brockmann 55.000 (!!!) ruhát vett feleségének 56 év alatt. Bárhol járt az Egyesült Államokban, állandóan új ruhákat keresgélt feleségének, a 75 éves Margotnak, aki amúgy utál vásárolni.

A férfi több mint 7000 jegyzettömb lapra írta le, hogy miért szereti feleségét, majd ezekkel borította be hálószobájukat.

Házassági évfordulónkra valami egyedit szerettem volna a feleségemnek adni. Hajtogattam neki egy csokor papírvirágot, szerintem elég jól sikerült annak ellenére, hogy ezelőtt soha nem csináltam ilyet.

Egy nő igazán örül annak, ha a kilók helyett olyan kedves szavak fogadják, mint “gyönyörű”, “ellenállhatatlan”, “aranyos”, “elbűvölő”. Ez a férfi megcsinálta! 🙂

Külön a feleség számára készítette szerető ura sajátkezűleg ezt a pultot a kádra, hogy nyugodtan eltölthessen fürdés közben egy kis időt.

“A barátom a saját kezeivel készítette nekem ezt a sminktartó dobozt!”

A férfi elkészítette nejének azt az ékszert, amiről mindig is álmodott, de sehol nem talált még csak hozzá hasonlót sem.

“A feleségem kedvenc meséje a Snoopy, ezzel leptem meg a születésnapjára.”

“A barátnőm mindig azt emlegette, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy kandallónk, ahova a karácsonyi zoknikat akaszthatnánk, mint a filmekben. Hajtogattam neki egyet.”

Egy férfi olyan kettészedhető medált készített, amelyen megjelölte a helyeket, ahol ő és felesége felnőttek, és ahol összehozta őket a sors. Igazán személyes ajándék! 🙂

“Megleptem a barátnőmet egy párna-mozival.”

“Nem volt pénzem elvinni a kedvesemet egy drága étterembe az évfordulónk alkalmából, de úgy gondoltam, hogy megpróbálkozom otthon megteremteni neki az élményt.”

Szerelmes üzenetek egy barátnőnek az év minden napjára. A 365 kézzel írott cetli színkóddal van ellátva (sárga: pillanatok és emlékek; zöld: idézetek és dalszövegek; piros: okok, amiért szeretlek), a lány pedig minden reggel választhat egy cetlit, amivel a napot indíthatja. 🙂

A Szépség és szörnyeteg c. filmben felbukkanó bűbájos rózsát készítette el feleségének egy férfi.

“A kislányunk babájának arcát alkohollal próbáltam letakarítani, ami lemart minden festéket a műanyagról. Végül egy magazinból vágtam ki a baba új szemeit.”

Nos, ha nem is mindig sül el úgy, ahogy tervezik, a férfiak tényleg próbálkoznak, hogy kimutassák törődésüket! 🙂

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏