loading...

16 szálloda, ahol új szintre emelték a ‘szolgáltatás’ szó jelentését

Jó szálloda sok van, de olyan, ahol tényleg mindent megtesznek a vendégekért és időről-időre új és merész ötletekkel várják a pihenni vágyókat, már jóval kevesebb. Az alábbi hotelek és szállodák ezen kevesek közé tartoznak, példátlanul kreatív, mégis egyszerű megoldásaikról pedig sok szállásadó mintát vehetne.

1. Itt kezdődik az ötcsillagos kiszolgálás! ? 2. Egy kis emlékeztető a biztonság kedvéért. 3. Egy szállodai lámpa, amit ,,félig” is fel lehet kapcsolni, hogy ne zavarjuk vele a szobatársunkat. 4. Ebben a brazíliai hotelben külön ,,football” gomb van, melyet megnyomva éjjel-nappal focimeccseket nézhetnek a vendégek. 5. Egy szálloda, ahol előrelátóan gondoltak arra, hogy nem mindenki csak az unalmas TV-műsorokat akarja nézni, ezért USB és HDMI kimenetet raktak a TV elé, hogy bármikor megnézhessük a kedvenc filmjeinket a pendrive-unkról vagy a laptopunkról. 6. Jelentéktelen apróság, de mégis ötletes! 7. Egy szálloda, ahol külön távirányító-tartót használnak, hogy ne kelljen megfognunk a mások által összefogdosott távirányítót. 8. Külön smink-eltávolító törölköző, ami alapból fekete. 9. A kaliforniai Cupertino egyik szállodájában ilyen robot hozza be nekünk a WC-papírt. 10. Egy hotel, ahol a csillagkapu élethű mása található az aulában. Vajon mire használhatják?! 11. Egy zuhanyzó, amit úgy terveztek, hogy az ajtón kívülről is megnyithassuk a csapot, így nem kell alatta állnunk, amíg be nem lőjük az ideális hőfokot. 12. Egy szálloda, ahol a lifthívó-gomb van a szobák mellett, hogy a lifthez érve, már ott várjon bennünket a felvonó. 13. Ha meghúzod a kötelet, az összes villany kialszik a szobában. Ötletes és kényelmes! 14. Zürich egyik szállodájában, a szappan és a samponok mellett az elengedhetetlen sárga gumikacsa is ott vár bennünket a fürdőszobában. 15. Ebben a szállodában ingyen mobiltelefon vár bennünket, mely helyi SIM-kártyával, illetőleg mobilinternettel van ellátva, és az ott-tartózkodásunk alatt bárhová magunkkal vihetjük. 16. Egy hotel, ahol ha magányosnak érezzük magunkat, halat bérelhetünk magunknak. forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?