16 vicces macskás fotó olyan emberektől, akinek nincs is macskája

Újabb cicás válogatás következik! Ezúttal egy nagyon vicces gyűjteményt hoztunk nektek, amelynek témája: “Pedig nekem nincs macskám.” Fotó emberektől, akik arra eszméltek, hogy egy macska bejött a kertbe (sőt, sok esetben a házba!) és nagyon fura dolgokat műveltek. A macskás képek mindig viccesek, de jelentősen emeli a humor-faktort az a tény, hogy a készítőiknek nincs és nem is volt macskája soha. Hát igen, macskák. Bármikor képesek meglepetést okozni nekünk.

Nem az én kutyám, nem az én macskám, mégis egész nap a kertemben feküdtek…

Erre keltem ma reggel.
 
Kinyitottam az ablakot hogy cigizzek, erre ez a szépfiú dugta be a fejét.

A szüleim elkezdtek etetni egy kóbor macskát néhány héttel ezelőtt. Ez a látvány fogadta őket ma reggel.Ez a kis srác nyávogott jajveszékelve a kertemben. Úgy tűnik nehéz napja volt, sőt, nehéz élete. Egyértelmű volt, hogy befogadom. 🙂

Nyávogást hallottam az éjszaka közepén. Kimentem a konyhába, ez a látvány fogadott. Nincs macskám.

Ezt a cicát találtuk a bátyám farmján. Elvitte állatorvoshoz, a nyolc éves kislánya pedig mindenáron be akarta fogadni őt. Nem kért ajándékot se a szülinapjára, se karácsonyra, ha megtarthatja a macskát. Hölyeim és uraim, ő itt Popeye.

Ezt nem hiszem el…hajnali 3-kor arra keltem, hogy ez a kis s*ggfej ébresztget. Mondanom sem kell, hogy nincs macskám. Az emberek így szoktak macskagazdivá válni? 😀
 
Ő mászott be pár napja a házamba. Azóta elég jól kijövünk.

Erre jöttem haza. Ez nem az én macskám. Nincs is macskám. Mindketten eléggé meg voltunk lepődve.
 
Ez a kis szőrmók ugrott be ma a kocsimba és nem volt hajlandó kiszállni. Azt hiszem, mától van egy macskám.
 
Meló közben ő ugrott be a teherautóba. Legjobb nap a melóban! 🙂

Nyávogást hallottunk a műhelyben, szóval felállítottunk egy csapdát. Őt kaptuk el, a képen a tökéletes csapda is látható.

Reggel kómásan besétáltam a fürdőszobába, amikor valami megragadta a figyelmem. Megfordultam, hogy jól láttam-e, és igen. Egy vadidegen macska ücsörgött a WC-men.

Erre jöttem ma haza…nekem nincs macskám.

Ő jelent meg az erkélyemen az egyik este. A hetediken lakom. Szerintem a lelkemért jött.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏