16 zakkant szülő, akik mellett egy percig sem lehet unatkozni

Szülőnek lenni a világ legszebb, ám legnehezebb hivatása. Nem egyszerű meghúzni a vonalat: mennyire legyek szigorú? Mennyire legyek elnéző? Legyek a gyerekeim legjobb barátja, vagy példaképként tekintsenek rám, aki mindig határozott, és megtanítja nekik, hogyan hozzanak jó döntést az élet minden területén?

Most olyan szülőket mutatunk nektek, akik kellő lazasággal kezelik a dolgokat – talán túlságosan is. Az biztos, hogy mellettük egy pillanatig sem unalmas az élet, a családi ebédek sosem telnek csendben, és valószínűleg sosem alkalmaznak olyan módszereket, mint a szobafogság, vagy mobil elkobzás. Nincs jogunk beleszólni a gyereknevelési módszereikbe, de jogunkban áll nevetni rajtuk! 😀

“Megkértem a szüleimet, hogy küldjenek magukról egy szelfit. Napokig semmi válasz, majd ezt a csomagot találtam a postaládámban.”

“Apa mindig is azt mondogatta, hogy ha elköltözöm, a kutya fogja megkapni a szobámat. Pár nappal azután, hogy kiköltöztem, ezt a képet küldte el emailben.”

“Megkértem anyámat, hogy vegyen nekem néhány fekete pólót. Ezekkel állított haza.”

“Ezt a képet küldtem a szüleimnek a Disneyland-i kiruccanásunkról. Ezt a fotót küldték válaszul.”

“Elvittem az ősöket egy étterembe. Nem látták jól az étlapot. :)”

Hirdetés

“A közeli börtönből megszökött egy veszélyes rab, ezért szóltam Anyuéknak, hogy legyenek óvatosak, mindig zárják az ajtókat. Megnyugtattak, hogy minden rendben van, majd elküldték ezt a fotót.”

A lány életében először ült be a volán mögé. Az apuka természetesen vele tartott, ebben a felszerelésben. 😀

Ez egy zseniális módszer, minden szülőnek ajánlom!! :))

“A szüleim megígérték, hogy senkivel nem fognak kivételezni karácsonykor, mindenki ugyanannyi ajándékot kap majd. Ennek ellenére ez fogadott minket karácsony reggelén. Azt hiszem, a kishúgom, Rosie a kedvencük.”

“Anyámék úgy gondolták, ez a megfelelő képkeret a tablóképemhez.”

“Szerintem Apu félti tőlem a kocsiját.”

 

“Apám megnézte a Cápa c. filmet,  ezt a mesterművet készítette a fiamnak. Ahogy elnézem, neki nem annyira tetszik az új kiságy.”

“Így várta velem Apa a fiút, aki elvitt az iskolai bálba…” 😀

“Elköltöztem otthonról. Egy hét múlva hazamentem, ez a látvány fogadott. Az összes fotót, amin szerepeltem, kicserélték a kutyáéra.”

“Átjöttek este a barátnőim, kicsit szórakoztunk, ezt a képet készítettük. Másnap a szüleink együtt söröztek, és elküldték nekünk ezt a fotót…:))”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏