17 állat, aki úgy döntött, hogy izgalmasabbá teszi kicsit a repülést az utasok számára

Számos légitársaság biztosít lehetőséget rá, hogy egy-egy távoli utazás során, a háziállataink is elkísérhessenek bennünket. Bár általában a raktérben való utazás a jól bevált megoldás, van olyan légitársaság, ahol az állatok közvetlenül a fedélzetre is felvihetők. Innentől pedig a szórakozás már garantált, hiszen a kis szőrmókoknak elég nehezen lehet elmagyarázni, hogy miért is kell egy helyben, esetenként bekötve ülniük X órán keresztül…?

1. Valaki nagyon szeretne kérni abból a harapnivalóból…?

2. Mindenki fosik kicsit az első repülés alkalmával…? 3. Még mindig jobb útitárs, mint egy köhögő-tüsszögő öregember, vagy egy visító kisbaba.

4. A fedélzet legkisebb, de legalábbis biztos, hogy legaranyosabb utasa…? 5. ,,Csak természetesen, közlegény…mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.”

6. ,,Kedves utasaink, engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a másodpilótát. Vészhelyzet esetén, az ő kezében van az életük.” 7. Nincs is jobb, mint szemezni valakivel repülés közben…? 8. Ilyet azért talán már ritkábban lehet látni… ? 9. A legpuhább fejtámla, amit csak a kedves pilóta választhatott…? 10. Az első osztályon mindenkinek jár a luxus. 11. Mindenki másból merít érzelmi támogatást a repülési félelem leküzdéséhez. Van, aki például a kedvenc kacsájából. 12. Van az a pillanat, amikor a kapitánynak is ki kell jönnie az utastérbe a ‘randalírozó’ utashoz…? 13. ,,Majd, ha a malacok repülni fognak!” Öööö…? 14. Amikor nagyon megtetszik valami az afrikai nyaralás során, ezért megpróbálod hazacsempészni. 15. Valószínűleg ez lett volna az a pillanat, amikor elegánsan elköszöntem volna az utasoktól, a cabin crew-tól, és a vészkijárat felé vettem volna az irányt. 16. Csak egy kenguru a fedélzeten, ami emberi ruhát és ékszereket visel. Nincs itt semmi furcsa. 17. Köztünk legyen szólva, de én nem bíznám egy olyan madárra a repülőgép irányítását, aki még maga sem tud repülni…✋? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏