17 balszerencsés pillanat, aminek az iróniája még képernyőn keresztül is érezhető

Bizonyára tudod, hogy a vajaskenyér mindig a vajas oldalára esik, a futár mindig akkor jön a csomaggal, amikor nem vagyunk otthon vagy épp zuhanyozunk, a szeretett macskánk pedig a világ összes kaparófájával szemben valamiért mindig inkább a méregdrága kanapénkat részesíti előnyben.

1. ,,Így esett le a chipsem a padlóra.”

2. ,,Kipróbáltam egy Instagramos lifehack-et, miszerint a levágott rózsa új életre kel, ha egy burgonyába dugjuk, majd elültetjük.”

,,A rózsa elszáradt, de büszke tulajdonosa vagyok egy burgonyabokornak.”

3. ,,A kedvenc cipőm talpa elengedett munkába menet, ezért oda kellett kötöznöm. Amikor délután hazaindultam munka után, ez történt a másik cipővel.”

4. ,,Az étteremben, ahol zöldséges rizst rendeltem, elfelejtettek rizst adni az ételemhez.”

5. ,,Ma végre meghozták az új laptopomat. Csak sajnos … ez nem az én otthonom.”

6. ,,A gyorsétterem futárja ezt a képet küldte nekem, hogy bizonyítsa, leszállította a megrendelést a megadott címre.”

7. ,,Elsüllyedt a négykerekűm, miközben a telefonomat kerestem, ami szintén elsüllyedt.”

8. ,,Egésznap a burritókon járt az eszem. Ezért amikor hazaértem, úgy döntöttem, hogy elkészítem az egyik mirelitet, ami otthon volt. Ilyen volt a belseje.”

9. ,,Betettem a krumplit a sütőbe, és csak utólag vettem észre, hogy a műanyag vágódeszkám beszorult a sütőrács alá.”

10. ,,Végre beérett a paradicsomtermesztési kísérleteim gyümölcse.”

11. ,,Az államunkban tilos a saguaro kaktusz kivágása, ezért tegnap este ez a körülbelül 5 méter magas gondosan őrzött műemlék kidőlt és beszakította a tetőmet.”

12. ,,10 évvel ezelőtt a nászutunkon a férjemmel láttunk egy csodálatos zúgó vízesést. Úgy döntöttünk, hogy visszatérünk, és megnézzük milyen: 4 kilométert gyalogoltunk, hogy megtudjuk, valaki elzárta a vizet.”

13. ,,Elvesztettem a telefonomat az erdőben, de megtaláltam. Csak sajnos egy autó kereke találta meg előbb.”

14. ,,60 dollárt költöttem erre a macska függőágyra, de kiderült, hogy az egyetlen módja, hogy rámásszon a macskám az, ha ráteszem az ingyenes papírzacskót, amit mellé kaptam.”

15. ,,Extra uborkát kértem a Big Mac-emhez.”

16. ,,A feleségem a munkahelyén kapott egy tájékoztatást arról, hogy mely körömlakk színek megengedettek a vállalatnál. Pici csavar a történetben: fekete-fehérben nyomtatták.”

17. ,,A kutyám szétszakította a csipogó játékát és kiszedte belőle a műanyagot, amitől csipogott. A csipogón a következő felirat volt látható: Game Over. A kutya nyert.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏