17 ember, aki akkorát bakizott, hogy mi érezzük magunkat kellemetlenül helyette

Mindenki hibázik időnként, és van, aki észre sem veszi. Az egyes gondatlanságból vagy figyelmetlenségből elkövetett bakizások azonban olyan abszurd pillanatokat képesek okozni, hogy nemcsak azonnal észreveszi őket az ember, de ki sem tudja utána verni a fejéből.

1. ,,Elküldtem anyámnak ezt a fotót az udvaromról, és nem vettem észre, hogy a macskánknak vásárolt apró szék is a fotón van, anyám viszont úgy fogta fel, hogy ezzel a képpel akarom leleplezni előtte a terhességem, és szétkürtölte a családban, hogy gyereket várok.”

2. ,,Félúton voltam a repülőtérre, amikor lenéztem és megláttam. Köszönöm gyerekek az apák napi ajándékot.”

,,Legjobb apa”

3. ,,Összeállítottam egy pizzát az interneten, de nem vettem észre, hogy alapértelmezés szerint nem tesznek rá sajtot és szószt, szóval ezt kaptam.”

4. ,,A szüleimhez jöttem dolgozni. Apám kollégája elmondta, hogy nagyon jól ért a kutyákhoz és gyerekkorában mindig arról álmodozott, hogy állatorvos lesz, de az élet másképp alakult. Azt mondja, első pillantásra a mi labradorunk sem tűnik fajtatisztának:”

5. ,,WC-re mentem, épp a kezemet mosom. Egy lány odajött hozzám, és így szól: „Észrevettem a fülbevalóidat. Te Texasból jössz, ugye?” Ez volt rajtam:”

6. A kertész véletlenül gyomirtót szórt az iskolai focipályára műtrágya helyett.

7. ,,A sonkát letakartam egy műanyag fedéllel, majd betettem a sütőbe. Soha nem csináltam még ennél nagyobb ostobaságot.”

8. ,,A feleségem elküldött cukorért. Észre se vettem, hogy milyen baj történt, míg vissza nem toltam a bevásárlókocsit a helyére.”

9. ,,Megkértem apámat, hogy hegyezze ki a ceruzáimat a vizsgára.”

10. Nos, valójában egy avokádó van a képen, de mindegy.

11. ,,A 18 órás műszakra készülve, 5:40-kor kelek, gyorsan készülődök. Laptop, töltő, kaja, fülhallgató, kávé – mindent bepakoltam. A munkahelyemre érve kivettem a laptopom a hátizsákomból, majd nyúltam a töltőjéért, de kiderült, hogy a varrógép pedálját hoztam magammal.”

12. ,,Apám kölcsönadta nekem a kedvenc termoszát, hogy ne fázzak, miközben a mezőn dolgozok, de megkért, hogy ne törjem el.”

13. ,,Apa úgy gondolta, hogy mindenki előtt kel, és meglepetésből leszedi az őszibarackot…”

14. ,,Meghívtam a szüleimet vacsorázni, de a legrosszabb pillanatban csengettek be.”

15. ,,Rossz ötlet volt a cipőimet a szárítóba tenni.”

16. ,,Ma apa segített beszerelni egy új vécéajtót a házamban.”

17. A ház lakói 2 napig halálosan rettegtek a fán élő furcsa barna lénytől. Amikor az állatspecialisták végre kiértek, kiderült, hogy valaki egy croissant dobott a fára.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏