17 ember, aki nem fél más lenni, mint mások

Bármennyire is szabad szelleműek vagyunk, legtöbbször akaratlanul is függünk a környezetünktől. Olyannyira, hogy egyesek egyenesen szorongva próbálnak megfelelni a közvetlen környezetüknek. Na, ha valami, hát ez a veszély egészen biztosan nem fenyegeti a most következő 17 embert, ők ugyanis nemes egyszerűséggel lesz*rják, hogy mit gondolnak mások és úgy öltöznek, úgy viselkednek, ahogy azt kedvük tartja.

1. A boldogság mindenütt jelen van, csak rá kell lelnünk. 2. A legdurvább afro-frizura, amit valaha láttam. 3. Nyakunkon a tavasz, ezt ő is tudja. 4. ,,Azt mondták, az lehetek, ami szeretnék. Így én egy ananász lettem.” 5. ,,A barátom középkori stílusban tartotta meg az esküvőjét. A nagyapja így érkezett a nagy eseményre…” 6. Kitalálod, hogy melyikük a vőlegény legjobb barátja?! ?

7. Egy jó tanács: nem szabad mindig túl komolyan venni az életet. 8. Egy igazi húsleves-rajongó. 9. Ő bárhol képes otthon érezni magát. 10. Ennél nagyobb biztonságban nem is lehetne, hisz egy rohamosztagos vigyáz rá. ? 11. A gyerekkori hóbortjaink olykor egész életünkön át elkísérnek. 12. Vajon mit mondhatott a fodrásznak?! 13. Ideális öltözet a nagy bevásárláshoz. 14. Amikor szeretnéd, hogy mindenki lássa a metrón, milyen gazdag és befolyásos ember vagy. 15. Egyenesen Egyiptomból érkezhetett. 16. Egy fárasztó munkanap után mindenkinek kijár egy kis pihenés. 17. Nagyon vágyhatott már a figyelemre…? Hatalmas!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏