17 önfeláldozó édesapa, akiknek a nemes cselekedeteiről mindannyian példát vehetnénk

Az egész napos munka és rohanás után, az embernek sajnos nem mindig marad ereje, hogy szülőként is 110%-ot nyújthasson gyermekének. Az alábbi édesapáknak azonban biztosan nincs ilyen problémájuk, hiszen (azt hiszem nyugodtan kijelenthetem) erejükön felül teljesítve tesznek meg mindent, hogy gyermeküket segíthessék és ha csak pillanatokra is, de mosolyogni láthassák…

1.  Ez a kínai édesapa minden egyes nap 18 mérföldet sétál, csakhogy mozgássérült kisfia iskolába járhasson.
2.  Egy egyedülálló apuka, aki nem tudta megcsinálni a lánya haját reggelente, és ezért elvégzett egy fodrász tanfolyamot, hogy hajszobrászatával minden reggel mosolyt csalhasson a kislánya arcára.
3.  Ez az apuka egy hallókészüléket tetováltatott a bal fülére, hogy hallássérült kislánya ne érezze magát kellemetlenül a fülén viselt szerkezet miatt.
4.  Egy édesapa, aki Piroskának öltözött, mert a kislánya a farkas szeretett volna lenni, ám Piroska nélkül nem lett volna egyértelmű az alakítás.
5.  Ez az édesapa időről-időre a mozgássérült fiával együtt teljesíti a különféle atlétikai versenyeket.
6.  Egy édesapa, aki amerikai páncélossá alakította kisfia kerekesszékét Halloween alkalmából.
7.  Ez az édesapa minden reggel különféle érdekes palacsintával lepi meg gyermekeit, melyek segítségével egyúttal tanítja is őket.
8.  Ez az édesapa sípoló húsvéti tojásokat rejtett el a kertben, hogy a látássérült lánya is részesülhessen a húsvéti tojáskeresgélés izgalmaiban.
9.  Egy hosszú és fárasztó munkanap után sem felejti el, hogy mi egy édesapa ,,igazi” munkája.
10.  Ez az édesapa mindennap más és más, kreatívabbnál-kreatívabb uzsonnát csomagol kislányának az iskolába.
11.  Egy édesapa, aki kisfia 5. születésnapja óta a gyermek minden egyes rajzát a testére tetováltatja.
12.  Ez a két szülő magára tetováltatta a kislánya lábán látható anyajegyeket, hogy a pici ne érezze magát különbözőnek másoktól.
13.  Egy önfeláldozó édesapa. ?
14.  Egy édesapa, aki az elmúlt két évben minden egyes nap más és más rajzzal lepte meg gyermekét az uzsonnás-zacskóján.
15.  Senki sem szerette volna, ha a kisgyermek legurul a párnákról fényképezés közben, így az édesapa párnává változtatta magát, hogy biztonságban lehessen gyermeke.
16.  Minden apukára ráfér olykor egy kis csinosítás… ?
17.  Csakhogy izgalmasabb legyen a gyermek számára az oviba járás, apuka beáldozta a BMW-jét… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏