18 ember, aki élete legboldogabb napján van túl

Gyerekek, felnőttek és idősek, akik életük egyik (ha nem a) legjobb napját élik épp át. Legyen szó egy váratlan nyereményről vagy a technológiának visszanyert látás – ezek olyan pillanatok, amelyeket valószínűleg csak egyetlen egyszer él át az ember az életben. Ha eddig rossz kedved volt, és te közel sem életed legszebb napján vagy túl, akkor is biztos hogy mosolyogni fogsz, mert a jókedv ragadós. 🙂

Egy fiatal pár, akinek repülőjegyeit helyhiány miatt ingyen kicserélték első osztályú jegyekre. Masszás-ülés, magas szintű kiszolgálás, pompás ételek, pezsgő és egyéb italok korlátlan fogyasztással.

Egy 99 éves nénit letartóztattak, de ő pont erre vágyott. A holland rendőrség a nénikét teljes 2 perc erejéig letartóztatta, mert ez is rajta volt a bakancslistáján.

Ez a kislány, aki csak akkor volt hajlandó részt venni a szülinapi partiján, ha szülei kaki-témájú bulit rendeznek neki.

Ez a nő 2 évig hiába próbált magának munkát találni, sikertelenül járt. Egészen eddig: ma volt első munkanapja, amit rendkívül élvezett.

Ez a hajléktalan 25 éve él az utcán. egy spanyol fodrászszalon meginvitálta, hogy teljesen átalakítják külsejét. Új megjelenése annyira bevált, hogy munkát is talált.

Ez a kisfiú kapott egy rakás Pókember képregényt, nem mástól, mint az egyik rajzolótól. Brian Michael Bendis azért küldött a kisfiúnak ajándékot, hogy segítsen neki felépülni az autóbalesetből, amelyet nemrég szenvedett el.

Egy vak srác, aki életében először tart macskát a kezében. Nagyon boldognak tűnik, a macska már kevésbé… 🙂

A nagypapa, aki életében először lát színeket. Egy speciális szemüvegnek köszönhetően ez a színvak férfi képes néhány szín érzékelésére, első alkalommal élete során.

Ez a srác, aki igen jó helyre állt be egy fesztiválon.

A fiú, aki névrokona helyett ment el egy spanyolországi kirándulásra. Joe McGrath-t nem mindennapi ajánlattal kereste meg egy vadidegen baráti társaság: mivel egyik haverjuk, a szintén Joe McGrath az utolsó pillanatban lemondta az utazást, szóval kerestek valakit, akit elvihetnek helyette. Joe elfogadta az ajánlatot, és egy percre se bánta meg, hogy elment a spanyol kiruccanásra.

Ez a kisfiú, aki egy halom ajándékjegyet nyert a játéktermi gépeken egy Jackpot játékban. 😀

Az ifjú pár, akiknek esküvői fotójába nem más sétált be, mint Tom Hanks. 🙂

Ez a kisbaba, aki láthatóan nagyon örül annak, hogy meglátta a napvilágot. Szerintem mindhárman megérdemlik a ‘világ legfotogénebb család’-jának járó díjat.

A vak férfi, aki 10 év után először látja feleségét, köszönhetően egy különleges, bionikus szemüvegnek. Elképesztő, hogy hol tart manapság a tudomány!

A 93 éves dédmama virtuális valóság-szemüvegben játszik, életében először.


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏