18 ember, akinek sikerült új fejezetet nyitnia az ’emberi butaság’ nagykönyvében

A mindennapi rohanásban bizony elkerülhetetlen, hogy a figyelmetlenségünkből adódóan olykor elkövessünk néhány hibát. Odaégetjük a húst, elhagyjuk a lakáskulcsunkat, vagy éppen égve felejtjük a villanyt, amikor eljövünk otthonról. Ezek apró-cseprő baklövések, melyeket többé-kevésbé, de mindannyian elkövetünk életünk során. Az alábbi 20 ember, pontosabban az ő kunsztjaik természetesen össze sem hasonlíthatók mindezzel, ők ugyanis már nagyban játszanak ha a balszerencséről és a kellemetlen félreértésekről van szó

A szuveníres talán még azóta is röhög a markában

,,A barátnőm megkérdezte, hogy miért világít a ,,NO” jel ezen a kapcsolón…”

,,A barátnőm nem akarta elveszíteni a kulcsokat a lakathoz, szóval gondolta, ez lesz a legjobb megoldás…”

,,Nem éreztem magam valami jól, úgyhogy megkértem a barátomat, hogy hazafele ugorjon be nekem egy lázmérőért a szupermarketbe. Ezt sikerült hoznia…”

,,A feleségem felbontotta a névnapjára kapott új USB töltőt…” – tiszavirág életű volt

,,A barátom úgy gondolta, hogy gyorsabban megszárad majd a kedvenc pólója, ha bedobja pár percre a mikróba…” – nem volt bölcs döntés

,,Én és a barátnőm úgy döntöttünk, hogy megmérkőzünk, melyikünk a jobb szakács. Másnap ez a látvány fogadott, mikor hazaértem a munkából…megkérdeztem, hogy mit csinál, azt mondta, steaket. Diszkvalifikáltam őt a szakácsversenyünkből.”

,,Arra értem haza a munkából, hogy a feleségem ezeket a kekszeket falatozta jóízűen. Nem volt szívem neki szólni, hogy ezek a kutya jutalomfalatjai.”

,,Első közös horgászat a haverom feleségével…”

,A barátnőm küldte ezt a képet, mert tudni szerette volna, hogy ez-e a HDMI kábel…”

,,151 centi magas vagyok, a barátom majdnem 190. Megkértem őt, hogy szerelje fel végre a tükröt, amit hónapokkal ezelőtt vásároltam. Nem volt felhőtlen az öröm…”

,,Feleségem új elemeket vett a távirányítóba, majd meglepődve jelezte, hogy mióta kicserélte őket, egyáltalán nem reagál semmire. Megkérdeztem tőle, hogy jól rakta-e be az elemeket, mire ezt a választ adta: ,,szerinted hülye vagyok?!

,,Megkértem a férjemet, hogy vágja fel nekem az avokádót. Gondolom nem sokat látott még életében…”

,,A feleségem munka után leültetett az étkezőasztalhoz, és számon kérte rajtam, hogy mióta drogozok a háta mögött. Azt mondta, ha őszinte leszek, akkor még megmenthetem vele a házasságunkat. Mivel teljesen tanácstalan voltam, megkérdeztem, hogy miből gondolja egyáltalán, hogy én drogozok?! Azt mondta, ezt találta a nadrágom zsebében…”

,,Mondtam a férjemnek, hogy tegye valahova a konyhába a frissen mosott törülközőket, majd később elpakolom. Ide sikerült tennie…”

,,A nővérem menstruált, és megkérte a férjét, hogy hozzon neki valamit hazafele, mert minden elfogyott otthon. Ezzel sikerült hazaállítania…”

Nincs is jobb, mint amikor apuka csomagolja a szendvicset a gyerekeknek

,,Dolgozni voltam, és a férjem gondolta meglep azzal, hogy elmosogatja a tányérokat, hogy nekem már ne kelljen vele fáradnom…nem kérek több ilyen meglepetést.”

,,A kedves férjem, és az élete első saját készítésű süteményei.”

,,Megkértem a barátnőmet, hogy rakja a tüzet, amíg elugrok WC-re. Erre értem vissza…”


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏