18 évesek a világ első túlélő hetesikrei, így néznek ki felnőtten!

A hét kis csöppség 1997. november 18-án született, így alig egy hónap múlva lassan betöltik a 18-ik életévüket. Ők a világ első hetesikrei, akik mind életben maradtak. Az alábbi videóban arról mesélnek, hogyan telt eddigi életük, milyen volt a világ első “csoda ikreiként” élni.

hetes-ikrek

Bobby– és Kenny McCaughey-nek tulajdonképp nyolc gyereke van, a legnagyobb Mikaylát sorban követi hét egynapon született gyerek: Kelsey, Alexis, Brandon, Natalie, Kenny Jr., Joel és Nathan. A szülők arról mesélnek, hogy mennyire kaotikus volt az első pár év a gyerekek érkezése után, olyan is volt, hogy barátaik négyóránként váltották egymást, hogy be tudjanak segíteni nekik. Naponta 30 üveg tápszer és 40 darab pelenka fogyott el, így hát el is kellett a folytonos segítség.

A most 18 éves ikrek sokat segítenek a háztartásban, sokan már dolgoznak is az iskola mellett, hogy be tudjanak pótolni a költségekbe. Szeretnének saját autót, de a szülői szabályok szerint  maguknak kell összegyűjteniük a pénzt rá.

A hétköznapok egy ekkora családban sokkal másképp zajlanak, mint egy átlagos háztartásban. Számos háztartási gépből kettőt kellett vásároljanak, de még így is egy héten 15-17 alkalommal megy náluk a mosógép. A gyerekek lassan felnőnek, és kirepülnek a családi fészekből, addig pedig együtt élvezik az élet minden percét boldogságban. Nézzük meg a kisfilmet egy nem hétköznapi család éltéről.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏