18 fotó, ami betekintést enged a gyermeki logika sajátos világába

A legtöbb szülőnek általában komplett lista található a tarsolyában a gyermekeivel kapcsolatos nevetséges helyzetekről. A meggondolatlan cselekedetek, őrült húzások és minden logikát mellőző következtetések olykor látványos pillanatokat képesek szülni. Hiába, a gyermekek szeretik a saját kárukon megtanulni az élet legfontosabb leckéit, melyektől legtöbbször a szülői óva intés sem képes eltántorítani őket.

Ilyenkor nincs más választásunk, mint hátradőlni és figyelmesen nézni, hogy mit alkotnak gyermekeink. Épp úgy, ahogy azt a most következő szülők is tették. 

1. ,,Hiába mondtuk neki, nem hitte el, hogy az nem csokoládé.” 2. A gyermekekkel minden vásárlás felér egy kalanddal. 3. ,,Nos…legalább nem kell spórolnunk az egyetemi tandíjra.”

4. ,,A kislányom tőrfarkú ráknak akart öltözni idén halloweenkor.” 5. ,,A húgom unatkozott, ezért kidekorálta az útlevelét a nyaralás alatt.” 6. A vásárlás fárasztó tud lenni. 7. Nem hajlandó beismerni, hogy az nem alma, hanem hagyma.


8. ,,Nem hiszem, hogy ez jó lesz a seb leragasztására.” 9. ,,A fiam ragaszkodik hozzá, hogy vágjam le a kenyerek szélét, majd ugyanúgy meghagyja a szélüket, mintha rajtuk lenne.” 10. ,,,,Nem fogsz látni, ha így teszem a kezem” – a kisöcsém gondolkodása.” 11. ,,Bújócskáztunk a fiammal, és úgy döntött, hogy ez lesz számára a legjobb rejtekhely.” 12. ,,A gyermekem eltörte a felhallgatóját, de elegáns megoldást talált a problémára.” 13. Ez nem volt túl jó ötlet.

14. ,,A 4 éves lányom nem eszi meg az ételét, mert valaki már beleharapott. Ő volt az, aki beleharapott.” 15. A pihenés mindennél fontosabb. 16. A gyerekek még nem értékelik annyira a művészetet. 17. ,,Születésnapja volt, szóval megengedtük neki, hogy úgy egye a tortát, ahogy szeretné.” 18. Ebből a gyerekből kaszkadőr lesz.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső