18 fotó, ami bizonyítja, hogy a legjobb barátsághoz két „hülye” ember kell

Akárcsak a mágnesek esetében a különböző pólusok, az embereknél valahogy a „hasonlóan hülye emberek” azok, akik félelmetesen erősen vonzzák egymást. Ezzel persze semmi baj sincsen, hiszen a hozzánk hasonló agyamentek azok, akikkel igazán ki tudunk teljesedni az életben és akikkel valóban vidáman tudjuk megélni az élet kínálta akadályokat. Csak hát ugye, ha két vagy több „hülye” ember összeverődik, ott bizony kiszámíthatatlan pillanatok képesek születni…?

1. Esküdött rá, hogy mély alvó – ezért a barátja kipróbálta, hogy mennyire. 2. Nem akartak két jegyért fizetni a moziban, ezért egy emberré ,,fuzionáltak”…? 3. A barátjuk nem tudott velük menni a koncertre, ezért kinyomtatták és kartonpapírból kivágták őt, hogy meg legyen a feeling. 4. Ez a baráti társaság úgy döntött, hogy rekonstruálja egy 1991-es számítógépes magazin borítóját. 5. A képen látható férfi egy terrortámadás hőse, aki saját testi épségét nem féltve szált szembe a terroristákkal. A férfi közben maga is megsebesült, a lökött barátai pedig ezt a magazint hozták neki meglepetésként a kórházba, amíg lábadozott: ,,Tanulj meg futni…” 6. ,,A legjobb barátom leszerelt a hadseregből, ezért valakivel helyettesítenem kellett őt…” 7. Az asszony nem engedte el a barátját a meccsre, de ez sem állította meg őket a közös meccsnézésben… ? 8. Soha ne hallgassa a barátodra, amikor képet készít rólad és azt mondja: ,,menj hátrébb. még hátrébb. még egy kicsiiiiit…” 9. ,,Három hónap múlva feleségül veszem a legjobb barátomat. Ez a kedvenc közös képünk…” 10. Ez a baráti társaság tudja, hogyan kell feltűnésmentesen Las Vegas-ba utazni… ? 11. ,,A barátom egy térd sérülés miatt kerekesszékbe kényszerült. Hogy jobb kedvre derítsem, mondtam neki, hogy ha gazdag öregembernek öltözik, akkor én beöltözök k*rvának és egész éjjel tologatni fogom a városban. Belement…” 12. VIP tengerparti részleg… ? 13. ,,Kinyomtattam, bekereteztettem és kiraktam a házamban a barátom egyik részeg pillanatát. Nem nagyon örült neki…” 14. ,,Rossz napom volt, ezért megkértem a barátomat, hogy küldjön valamit, amitől jobb kedvre derülök, mire ő ezt a fotót küldte…” 15. ,,A barátom szeret képet küldeni az utazásairól. Ezt a képet például Indiából küldte…” 16. Női dolgok.

17. Egy szó van erre: barátság. 18. Végezetül pedig egy srác, aki mindennap furcsa jelmezekbe öltözik, hogy elterelje a konditeremben lévők figyelmét a barátjáról, aki szégyenlős a túlsúlya miatt. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏