18 fotó, amit jobb messziről elkerülnöd, ha neked is élénk a fantáziád

Az élénk fantázia átok és áldás egyszerre. Áldás, hiszen így a saját képzelőerőnk segítségével sokkal színesebben és érdekesebben láthatjuk a világot, és átok, mivelhogy olykor túlságosan is sokat beleképzelünk egy-egy (egyébként ártalmatlan) szituációba. Az alábbi fotók éppen ilyen ártalmatlan, mégis zavarba ejtő szituációkat csíptek nyakon, épp ezért az élénk fantáziájú olvasóknak talán jobb, ha messzire elkerülik őket…?

1. Aggodalomra semmi ok, senki nem fúj buborékot ebből a blökiből. 2. Tökéletes időzítés.

Úgye, Te is látod a madarat a fején?!

3. ,,Szép táska!” ,,-Milyen táska?!” 4. Neem, ez nem egy kép a Tomorrowland-ről, ez csak néhány gyapotot betakarító aratógép. 5. Zavarba ejtő. 6. Ezy a fiatal pár nem is sejtette, hogy a romantikus fotójuk mennyi vidám percet fog majd okozni az internetes közösségnek. 7. Egy összpontosítási készségeket felmérő teszt, amin a férfiak 99,9%-a kapásból megbukik.

Igen, a háttérben álló srácok egytől-egyig ugyanazok. De hát ezt a férfi olvasók valószínűleg még most is nehezen veszik észre… ?

8. Micsoda vákuum lehet abban az orrban. 9. Milyen délceg ez a vőlegény. 10. A világ legtitokzatosabb terhessége. 11. A természetesség a trendi. Vagy nem… 12. Nyárra várva. 13. A tökéletes egyenes vonal illúziója. 14. Ezek után azon sem lepődnénk meg, ha a vizet borrá változtatná. 15. Micsoda tempója lehetett! 16. Csigavér, ezek csak a kisbaba lábai. 17. Tökéletesen kiegészítik egymást. 18. Ez az anyuka ujját szorító babakéz-tetkó egy kissé talán meggondolatlan volt. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏