18 furcsa dolog, amit mindenki csinált már legalább egyszer az életben

Bármennyire is különbözünk vagy éppen nem, vannak dolgok az életben, amelyeken emberi mivoltunkból fakadóan mindannyian átesünk. Ezeket nem lehet kikerülni vagy megelőzni, egyszerűen sodródni kell az árral és átélni őket, ahogy azt már előttünk is oly sokan megtették. De lássuk, hogy mik is ezek a váratlan, sokszor egyenesen kellemetlen szituációk…

1. Amikor a pillanat hevében egy gyors fotót szeretnénk lőni a mobilunkkal, de véletlenül magunkat nyitjuk meg az első kamerán. 2. A kínos pillanat, amikor kilépsz a zuhanyzóból, de rájössz, hogy nem vittél magaddal törülközőt.

3. Amikor megpróbálunk képet készíteni az egyébként imádnivalóan aranyos háziállatunkkal, de hirtelen megszállja őt az ördög. 4. ,,Tortát?” ,,- Nem, köszönöm. Nem vagyok éhes.” *10 perccel később…* 5. Amikor a legalkalmatlanabb pillanatban ránk tör a nevető-roham és megpróbáljuk visszafojtani.

6. Amikor hosszú kínszenvedés árán elaltatod a gyermeked, de amikor lefekteted őt a kiságyba, felébred. 7. Értelemszerűen a következő szekrény-nyitóé…? 8. Amikor meghallod a hangod egy felvételen, és azon töprengsz, hogy hogyan is lehetnek barátaid?! 9. Amikor a tanár a következő felelőn gondolkodik, ezért próbálod elkerülni vele a szemkontaktust. 10. Amikor zuhanyozás közben furcsa zajokat hallasz a házban, pedig egyedül vagy otthon. 11. Amikor úgy teszel, mintha épp k**va fontos dolgot csinálnál a telefonon, csakhogy ne kelljen köszönni egy ismerősnek.

12. ,,Nem kell kosár, úgyis csak egy valamit veszek.” *6 perccel később…* 13. Amikor a boltban valami teljesen más cuccot nézel, csak mert valaki épp ott áll azok előtt a termékek előtt, amikből Te venni akarsz. 14. Klasszikus… ? 15. Az érzés, amikor anyád akaratlanul is zavarba hoz és megaláz a barátaid-rokonaid előtt. 16. Ugye, ismerős?! ? 17. Amikor dúdolsz valamit az orrod alatt, és azt hiszed, hogy senki nem hallja, de hirtelen mindenki rád figyel és azonnal elsüllyedsz a szégyentől. 18. Végezetül pedig: amikor két pohár Whisky után szónoklatba kezdesz az élet és a világ problémáiról, noha senki sem kérte…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏