18 hátborzongató fotó, ami még a legtökösebb embereket is halálra rémíti

Emberi mivoltunkból fakadóan a génjeinkben van a félelem okozta adrenalinlöket iránti vágy, többek között ezért nézünk horror filmeket, ezért imádjuk a pörgő-forgó vidámparki játékokat, és nem utolsó sorban ezért vagyunk most itt ennél a cikknél. Az alábbi listán 18 hátborzongató pillanatot gyűjtöttünk most össze, melyeket (azt hiszem, nyugodtan beszélhetek mindannyiunk nevében) még véletlenül sem szeretnénk személyesen átélni…?

1. ,,Azt hiszem, hogy jobb, ha most nem megyek le a pincébe.” 2. Képzeld el, hogy kinézel az ablakon és Alfred Hitchcock ,,Madarak” című filmje a szemed láttára válik valósággá. 3. Egy jó piton segít bekapcsolni a mikrohullámú sütőt a gazdájának. 4. ,,Még épp időben vettem észre…” 5. Ilyen helyzetben talán bocsánatos bűn kihagyni az esti fogmosást. 6. Sokunk mozgólépcsős-rémálma vált ezzel valóra. 7. ,,Ebben a vízben sem úszok többet…” 8. Ez a tintahal épp olyan, mint egy valóra vált rémálom. 9. Ilyenkor kell hidegvérrel gondolkodnia a fényképésznek. 10. Ez egy hosszú évek óta üresen álló kórház épülete. 11. ,,Ma reggel egy jávorszarvas lakmározott a halloweeni dekorációmból. 12. Libabőr. 13. Nem gondoltam volna, hogy valaha látok még ijesztőbb játékbabát, mint az Annabelle-filmek babája, de csak sikerült…? 14. Ezt a lányt alighanem épp most szállta meg az ördög. 15. Volt tető, nincs tető.

View post on imgur.com

16. Végítéletszerű madár-tornádó. 17. ,,Csak be akartam zárni a hátsó ajtót, de váratlan vendéggel találkoztam…” 18. ,,A barátom az éjszaka közepén jött haza a munkából, és ezt a nőt látta az egyik szomszédos ház tetején…” forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏