18 kórházi dekoráció, ami bizonyítja, hogy az egészségügyben dolgoznak a legkreatívabb emberek

Magyar fejjel, a magyar egészségügy állapotát ismerve már az is csodának számít, ha a vizsgálatokhoz szükséges eszközök rendelkezésre állnak, így a kórházak karácsonyi dekorációja kissé utópiának számít minálunk. Persze nyilván idehaza is találkozhatunk jó néhány ünnepi dekorációval, de valószínűleg a mi egészségügyi dolgozóinknak ritkán marad erejük, hogy a munkaidőn túl még a környezetük kicicomázásával is bajlódjanak. Ezek után valószínűleg senkit sem fog meglepni, hogy az alábbi (egyébként roppant zseniális) dekorációk sem a hazai kórházakban láttak napvilágot.

1. A legszebb ajándék, amit csak a zokninkban hagyhatnak…? 2. Az egyenes vonalba kifeszített dísz nyilván nem lett volna alkalomhoz illő egy kórházban. 3. Karácsonyfa felfújható gumikesztyűkből. 4. Reméljük, hogy ezt nem csak akkor kapják meg a betegek, ha egész évben jók voltak…? 5. Karácsonyi világító-füzér üres gyógyszeres dobozokból. 6. Egy kórházban az ünnepi koszorú sem feltétlenül olyan, mint várnánk…? 7. Minimalista karácsonyfa. 8. Koszorú, üres gyógyszeres dobozokból. 9. Ünnepi csontváz. 10. Óvszerfa… ¯\_(ツ)_/¯ 11. DNS-ihlette karácsonyi dekoráció. 12. Higiéniai szempontból jeles. 13. Ágytálakból készített ünnepi koszorú. 14. Karácsonyfa, kicsit másképp.

(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});

15. Óvszerfa, amiből bárki elvehet egyet, ha szeretne és egyúttal a HIV-vírusról is tájékozódhat. Kombinálták a kellemest a hasznossal! 16. A kórházigazgató irodájának ajtódekorációja. 17. A hematológiai osztály saját kis karácsonyfája. 18. Így néz ki Rudolf, a rénszarvas a szülészeti osztály irodájában. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏