loading...

18 reklámhirdetés, aminek a készítői pontosan tudják, hogy mi vonzza a vevők figyelmét

Reklám – nem csak egyszerűen a kereskedelem motorja, hanem a kimeríthetetlen erőforrása is egyben. Jó reklám sok van, ám olyan, ami hosszú időn keresztül az ember fejében ragad, már jóval kevesebb. Az alábbi reklámplakátok azonban éppen ilyenek, és noha puszta képekről beszélünk csupán semmit több, mégis komplett történeteket játszanak le a szemünk előtt, melyek bizony akaratlanul is megragadják az ember figyelmét.

1. Egy jógastúdió reklámplakátja, ami jól szemlélteti, hogy milyen lesz a várható eredmény. 2. Minimalista rajziskola hirdetés. 3. Motivációs Honda reklám – az álmok ereje. 4. Egy újabb kreatív jóga-hirdetés. 5. Egy norvég bank reklámplakátja: ne várj az álmaid beteljesítésére öreg korodig. 6. Egy tetováló szalon reklámplakátja. 7. Zeneiskola reklám – a zene örömet okoz. 8. Konyhabútor-hirdetés, amelyhez hasonlót még sosem láthattunk korábban. 9. A Cadillac olyan tágas, hogy esélyük sincs harcolni a hátad mögött. 10. McCafé reklámplakát. 11. Tide – folteltávolító. 12. Gyümölcsjégkrém reklám. 13. Egy kanadai vízipark reklámhirdetése. 14. IKEA reklám: okos megoldások a legkisebb otthonoknak is. 15. Egy fotóstúdió reklámja. 16. Lego-reklám. 17. A karácsonyi ünnepek után kiadott Durex reklám: “Nincs kalória, nincs cukor, nincs glutén, nincs színezék”. 18. Az “Axe hatást” népszerűsítő, roppant kreatív reklámplakát. forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek a rátermettsége mellett mi labdába sem rúghatunk

Megszokhattuk már, hogy az igazi hősök bizony köztünk élnek, és a filmbéli maszkos bohócokkal ellentétben, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?